Her er Regina

Hendes rigtige efternavn er egentlig Sørensen, men vi plejer at kalde hende for Regina Esmark.

Hun har nemlig arbejdet hos Esmark i mere end 25 år!

Og du kan meget vel have mødt Regina, hvis du har besøgt os før, for med hendes erfaring er hun naturligt nok blevet lidt af en blæksprutte. Gennem årene har hun derfor både været leder af kontoret i Bjerregård, Søndervig, Blåvand, Vejers Strand og Henne Strand.

Men Regina har også andre kvaliteter.

Hun er nemlig hundeejer 🐶🐶

Faktisk har hun lige nu 2 hunde; go’e gamle Molly og den unge knald-raket Konrad 🚀

Og da Regina både er hundeven og stor fan af Vestkysten, hvor hun er født og opvokset, har vi spurgt hende, hvilke 3 ting, hun vil anbefale vores gæster, der gerne vil holde sommerhusferie sammen med deres firbenede familiemedlem.

Nu skal du høre, hvad hun svarede

“Når vi holder ferie i sommerhus, er Molly og Konrad selvfølgelig altid med. De er jo en del af familien. Og dér er sommerhusferien jo helt ideel, fordi det er så afslappet for både dyr og mennesker.

Og så er udvalget af fede sommerhuse, hvor der er hund tilladt, jo enormt stort. Alene hos Esmark er der over 2.200 sommerhuse at vælge imellem, så der er virkelig noget for enhver smag, uanset om man er til topmoderne luksushuse, sommerhuse med swimmingpool eller et hyggeligt hus helt tæt på stranden.”

Feriehuse til ferie med hund

“Selv dem, der ligesom os har 2 pelssnuder, har et væld af skønne sommerhuse til udvalg.

Nå, men hvis jeg skulle komme med et par tips til dem, der overvejer sommerhusferie med hund, så er det første helt klart:

#1 Book ferien i vinterhalvåret

I vinterhalvåret må vores firbenede pelssnuder nemlig løbe uden snor på stranden og det er simpelthen fantastisk at se vildbasserne tosse rundt og nyde friheden, vandet og sandet. Det er frihed og lykke på én gang.”

Uden hundesnor på stranden i vinterhalvåret

“Der er mange, der tror, at det er på grund af menneskene, at hunden skal være i snor i sommerhalvåret, men det er det faktisk ikke. Det handler bare om, at fuglene yngler i sommerhalvåret og skal have fred og ro til det. Og med tanke på knald-raketten Konrad, er det vist helt fair 😅

Nå, men hvis nu resten af familien er mere til de varme sommerdage og lange lyse sommernætter end til blæst og brændeovn, så skal man selvfølgelig booke ferien i sommerhalvåret.

Hunden ved jo ikke bedre alligevel, og den vil stadigvæk elske dig for de lange lufteture i vandkanten og en afkølende dukkert i Vesterhavet ;o)

Og hvis det er, at du kommer til at trænge til en luftetur uden at blive trukket afsted i den bagerste ende af hundesnoren, er mit tip nummer to:

#2 Tag en tur i hundeskoven

Danmark byder på mere end 500 hundeskove, så når du holder ferie på Vestkysten er der også altid en hundeskov i nærheden.”

“Hundeskove er jo sådan nogle nærmest magiske steder fyldt med gode dufte og hvor man kan være heldig at møder mennesker, der er lige så hundegale som en selv ;o)

Det sidste tip jeg vil give er:

#3 Vælg et sommerhus med lukket terrasse

Det afhænger selvfølgelig lidt af, hvor velopdragen din hund er.”

Feriehuse med lukket terrasse

“Men til trods for, at Søren [Reginas mand, red.] har ret godt styr på opdragelsen af vores jagthunde, kan vi konstatere, at den unge Konrad har lidt for meget eventyrlyst til, at vi helt kan stole på, at han bliver på sommerhusmatriklen, hvis der kommer en hare eller et rådyr forbi. Og det sker jo faktisk jævnligt ude i vores naturskønne sommerhusområder.”

På opdagelse

“Der er heldigvis masser af sommerhuse med en lukket terrasse, som i øvrigt også er praktisk for børnefamilier med helt små børn, som man jo helst heller ikke vil have vandrer af sted på opdagelse.”

Vi siger tusind tak til Regina for hendes tips til sommerhusferie med hund 🙏

Nu spørger du måske dig selv, hvorfor man ikke bare skal leje et sommerhus med indhegnet have?

Og det skulle man selvfølgelig.

Men dem er der bare ikke så mange af – og af en god grund. For de fleste sommerhuse ligger jo ude i vores smukke klitlandskab, som ville komme til at se meget anderledes og mindre naturskønt ud, hvis alle sommerhusenes skønne naturgrunde blev hegnet ind.

Derfor er der faktisk mange steder forbud mod at sætte stakit op rundt om grunden.

Men der findes selvfølgelig nogle få undtagelser og her finder du de få feriehuse med lukket grund.

Kategorier Esmark,Inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...