Smag øl hos Hvide Sande Bryghus

En tidligere fiskepakhus på havnen i Hvide Sande blev i 2018 forvandlet til et bryggeri, som i dag danner rammer om Hvide Sande Bryghus og deres smagsfyldte øl. Deltag i bryghusets rundvisning og få et indblik i historien – og glem ikke at smag på de fine dråber. Få mere information om rundvisningen og tidspunkter her.

Besøger du deres fine butik på Auktionsgade 9, kan du få fingrene i flaskeøl og ikke mindst fadøl, der kan nydes på havnekajen i det dejlige solskinsvejr.

Bryghuset ligger i hjertet af Hvide Sande og nær fantastiske sommerhuse, så I rig mulighed for at besøge Hvide Sande Bryghus, når I holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet.

Sådan får du rabat hos Hvide Sande Bryghus

Er du gæst i et Esmark-feriehus, får du 20% rabat på rundvisning og ølsmagning i Hvide Sande Bryghus’ bryggeri i påskeferien (uge 14), sommerferien (uge 26 t.o.m. uge 31) samt efterårsferien (uge 42). Du kan booke rundvisningen online eller ved fremvisning af jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen til Hvide Sande Bryghus.

Booker du din rundvisning online, skal du for at tilgå rabatten anvende rabatkoden ’Esmark’, som du skal oplyse, når dine billetter er lagt i kurv og inden du færdiggør ordre!

 

Du er også så heldig at få 10% rabat på flaskesalg og fadøl i Hvide Sande Bryghus’ fysiske butik på Auktionsgade 9 i Hvide Sande. Denne rabat gælder året rundt. Ved køb i butikken skal du fremvise dit Esmark-feriehusnøgle for at tilgå rabatten. I skal lige være opmærksomme på, at rabatten ikke er gældende for mad.

Besøger du caféen, ‘Sommerfisk Strandcafé’, i Fjand, får du også 10% på fadøl, flaskeøl og kaffe, når du fremviser dit Esmark-feriehusnøgle i caféen. 

Fra pakhus til bryghus

Hvide Sande er en lille fiskerby, der ligger mellem det barske Vesterhav og rolige Ringkøbing Fjord. Fiskerbyen er Danmarks yngste by, og har siden dengang huset de mange fiskere, der brugte hverdagen på havet eller i fjorden. Byen er i dag en fiskerby, men også meget mere end det. Byen huser nemlig også Hvide Sande Bryghus, som er placeret i det pulserende byliv og nær stranden.

Bryggeriets bygning har i mange år været fiskepakhus, der blev flittigt brugt at lokale fiskere, og stedet hvor dagens fangst blev pakket inden det kom ud på danskernes middagsborde. Vil du gerne se en lille del af fortidens fiskerhistorie fra Vestkysten, kan du besøge bryggeriet og få et indblik i bryghuset historie. Du vil på rundturen ikke kun få et indblik i historien, men også en lang række smagsoplevelser, for du får nemlig fornøjelsen af at nyde de lækre smagsprøver af bryghusets lækre specialøl – mums!

hvide-sande-bryghus-vip

Nyd en øl i sommerhuset

Sommeraften, sol på terrassen og en lækker specialøl i glasset – det er noget man sagtens kunne forestille sig og nu kan det blive en realitet. Hvide Sande Bryghus har nemlig en masse lækre flaskeøl, som kan købes i deres fine butik i Hvide Sande og tages med hjem i sommerhuset. Bryghuset brygger specialøl efter egne opskrifter og tapper øllene på eget tapperi. I sortimentet har bryghuset alt fra klassiske IPA’er, de lyse pilsnere, hvedeøl, pale ale og de mørke portere – der er noget til enhver smag og sikkert en til dig.

Skal øllen nydes på havnen i Hvide Sande, så kan det også lade sig gøre, for fadøl kan du også købe hos Hvide Sande Bryghus. Er der noget bedre end en kold øl, når solen står højest på himlen – det mener vi ikke. Det er derfor oplagt at nyde en lækker specialøl, og måske et bid mad, når sommerens varme har meldt sin ankomst.

hvide-sande-bryghus-vip

Besøg Hvide Sande Bryghus’ café i Fjand Badeby

Bor du i et sommerhus i eller i nærheden af Fjand, men synes, at det er alt for langt at køre til Hvide Sande, når du gerne vil nyde en øl fra Hvide Sande Bryghus? Så kan du besøge Hvide Sande Bryghus’ hyggelige café, ’Sommerfisk Strandcafé’, i Fjand Badeby. Her finder du et bredt udvalg af drikkevarer, så du kan forkæle sig selv med en iskold øl, et glas vin, kaffe, gin drinks, og endda lækre kager. Alt dette kan du nyde både indendørs og på terrassen, så du kan få fornøjelsen af en skøn atmosfære, uanset om du vil sidde inde eller nyde den friske luft udenfor.

Du skal dog være opmærksomme på, at caféen, ‘Sommerfisk Strandcafé’, i Fjand Badeby kun har åbent til og med uge 34. Herefter skal du tage køreturen til Hvide Sande, hvis du gerne vil nyde en af Hvide Sande Bryghus’ velsmagende øl.

Hvide Sande Bryghus

Hvide Sande Bryghus er et lille bryggeri, som ligger i hjertet af den lille fiskerby Hvide Sande. Her bliver der brygget lækre specialøl. Besøger du Hvide Sande Bryghus kan du komme med på rundvisning i bryggeriet, og smage på nogle af de mange øl, der bliver brygget. Hvis du vil have specialøl med hjem i sommerhuset, kan de købes i den fine butik. Du har også mulighed for at nyde en af deres smagfulde øl i hyggelige omgivelser på havnen.

Adresse
Hvide Sande Bryghus
Auktionsgade 9
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
hvidesandebryghus.dk

Hvide Sande Bryghus
chevron-down

Hvad er Hvide Sande Bryghus?

Hvide Sande Bryghus er et bryggeri, der brygger lækre specialøl som kan nydes på flaske eller fad. Der er i alt 10 øl, som er en del af den faste udvalg, og du kan få fingrene i klassiske IPA’er, de lyse pilsnere, hvedeøl, pale ale og de mørke portere.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Hvide Sande Bryghus?

Hos Hvide Sande Bryghus kan du opleve bryghuset fascinerende historie – men den kan du kun få et indblik i, når man tager med på rundturen i bryggeriet. Ligeledes kan opleve de mange smage, som beriger øllene, når du på rundturen, får fornøjelsen smage de lækre dråber.

chevron-down

Hvor ligger Hvide Sande Bryghus?

En tidligere fiskepakhus danner rammerne for Hvide Sande Bryghus, og ikke mindst med placeringen på havnen i Hvide Sande. Du kan finde bryghuset på auktionsgade 9 i Hvide Sande.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Hvide Sande Bryghus?

De sommerhusområder, der ligger tættest på Hvide Sande Bryghus, er Hvide Sande, Årgab (ca. 5,6 kilometer), Nr. Lyngvig (ca. 5,7 kilometer), Haurvig (ca. 7 kilometer), Skodbjerge (ca. 11 kilometer) og Klegod (ca. 12 kilometer).

Esmark udlejer flere end 914 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altså rig mulighed for at tage på rundvisning i Hvide Sande Bryghus’, når du holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...