Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Perfekte, der er natur, vand, shoppingmuligheder og restauranter der er åbne..
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Langsand – en maritim oase mellem hav og fjord

Nyd en afslappet ferie ved vandet i Hvide Sande. Mellem den hyggelige gamle fjordhavn ’Tyskerhavn’ og slusen kan du tilbringe ferien i en moderne ferielejlighed ved kanalen, der er forbundet med lystbådehavnen ved Ringkøbing Fjord.

Den lille maritime oase er det oplagte sted til en ’lad-bilen-stå-ferie’, da området byder på masser af hyggelige stier til gåture rundt i byen; langs fjorden til Kabelpark og surfstationen eller over slusen til centrum og stranden ved Vesterhavet.

På havnen har I rig mulighed for både shopping og restaurantbesøg, men I kan selvfølgelig også købe frisk fisk med hjem og tilberede en lækker feriemenu med lokale delikatesser, som kan nydes på lejlighedens terrasse.

Gå afstand til alt i Hvide Sande

Nu er det muligt med base i disse skønne omgivelser, da en lang række af de ældre redskabshuse er blevet fjernet og erstattet af nye og moderniserede feriehytter, hvor du og din familie kan komme og få en ferieoplevelser ud over det sædvanlige.

Med en feriebase på Langsand har du base i centrum af Hvide Sande, og indkøbsmulighederne, afstanden til skønne naturomgivelser og en masse spændende aktiviteter for børn i alle aldre er inden for gåafstand.

Det daglige liv på Fjordhavnen gør Langsand til en seriøs destinationsmulighed for din næste ferie. Fiskeskibene er væsentlig mindre end de både der sejler på havet efter de langt større mængde fisk, der lever i Vesterhavet frem for Ringkøbing Fjord, og de fiskegrejer der bliver brugt er i store dele af fiskerierne lignende grejer fra 30 år tilbage.

Fiskeriet på Tyskerhavnen er kendt og elsket af mange af de tilbagevendende turister, og i særligt sildesæsonen er der mulighed for en god handel på kajen.

Sild, ål, skrubber og mange andre spændende fiskesorter til aftensmåltidet er lige uden for døren. Så elsker du særligt Hvide Sande for fiskeriet må en ferie på Tyskerhavnen erfares.

« Se sommerhuse i Hvide Sande

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Super udlejningbureau med flink personale på kontoret og se...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...