Oplev Lyngvig Fyr by Night

Kunne du godt tænke dig at se aftensolen gå ned i vest oppe fra Lyngvig Fyr? I har muligheden for at nyde den fantastiske udsigt ud over havet, fjorden og det flotte klitlandskab, samtidig med solen sænker sig ned i vandet og mørket falder på.

Vi, Esmark, har et stort udvalg af sommerhuse til udlejning op langs den jyske vestkyst. Lyngvig Fyr ligger i den idylliske sommerhusområde Nr. Lyngvig, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og i det hyggeligste landskab spækket med farverige klitheder. 

Sådan får du rabat til Lyngvig Fyr by Night

Som gæster i et Esmark-feriehus får I 20% rabat på entrébilletterne til Lyngvig Fyr hver onsdag aften EFTER KL. 17.

For at tilgå rabatten til Lyngvig Fyr by Night skal du bestille dine entrebilletter online ved at indtaste rabatkoden ’ESMARKLF’ under “Rabatkode validering” i din indkøbskurv.

BEMÆRK! Denne rabatkode kan kun bruges, hvis du bestiller dine billetter til en valgfri onsdagaften efter kl. 17.

Vestkysten om aftenen

Oppe fra fyrtårnet kan du se så langt øjet rækker, når solen står højt på himlen. Landskabet og lyset om aftenen er fantastisk, hvor mørket falder stille på, og fyrtårnets roterende lampe kaster sit skær ud over vestkysten.

Fyrtårnets åbningstider er forskellige alt efter sæson, så I har mulighed for at få den sidste aftensol med. Hold øje med åbningstiderne på hjemmesiden.

Lyngvig Fyr by Night

Lyngvig Fyrs historie

Lyngvig Fyr er fra 1906, hvor det blev opført i kølvandet på en tragisk stranding ved den jyske vestkyst. For at nyde toppens skønne udsigt skal I bestige 228 trin for at nå til toppen, en tur, som er alle anstrengelserne værd!

I kan stadig opleve hvordan fyrets beskyttende lyskegle sender sit lys udover klitten hver nat. Fyret var tilbage i tiden en hjælp for fiskerne – så de kunne navigere sikkert i havn. Efter den tragiske stranding, hvor 24 søfolk mistede livet, besluttede man sig for at opføre Lyngvig Fyr – da de to fyrtårne i hhv. Bovbjerg og Blåvand ikke kunne dække hele vestkysten.

En lille forsmag

Hvis I gerne vil have en lille forsmag på den fantastiske udsigt fra fyrtårnets top, kan ifølge med via vores Vesterhavs-webcam, selvom oplevelsen oppe fra tårnet naturligvis er helt unik med sin 360 graders udsigt.

Lyngvig Fyr by Night

Lyngvig Fyr by Night er noget helt unikt og en helt speciel oplevelse, hvor du kan opleve solen stå lavt på himlen, mens den langsomt sænker sig ned i Vesterhavets horisont.

Fyrtårnets åbningstider er sæsonbetonet, så tjek gerne åbningstiderne i forbindelse med billetbestillingen.

Adresse
Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvej 109
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
www.lyngvigfyr.dk

Lyngvig Fyr by Night
chevron-down

Hvad er Lyngvig Fyr by Night?

Lyngvig Fyr by Night er en oplevelse helt for sig selv, hvor du kan komme op i fyrtårnets top og få et kig udover vestkystens flotte landskab i det helt specielle aftenlys.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Lyngvig Fyr?

Hos Lyngvig Fyr kan du opleve udsigten mellem fjord, hav og klitterne – en helt fantastisk udsigt. Om aftenen kan du høre havet bruse, samtidig med at solen går dybere og dybere ned i Vesterhavets horisont.

chevron-down

Hvor ligger Lyngvig Fyr?

Lyngvig Fyr ligger nær Vesterhavet i Nr. Lyngvig nord for Hvide Sande. Adressen på Lyngvig Fyr er Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande.

Du kan se eller skimte fyrtårnet fra sommerhusområderne i Nørre Lyngvig, Klegod, Hvide Sande og Søndervig.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Lyngvig Fyr?

Lyngvig Fyr ligger nær sommerhusområderne i Nr. Lyngvig (ca. 1 km), Klegod (ca. 5 km), Hvide Sande (ca. 6 km) og Søndervig (ca. 9 km). Hvis I godt kunne tænke jer en tur op i Lyngvig Fyr om aftenen, så er der rig mulighed for at kombinere det med en sommerhusferie på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...