Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Die Gegend bietet alle Möglichkeiten sowohl für den aktiven Urlauber als auch für den, der nur Ruhe und Entspannung sucht.
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Præstestien

I Årgab lidt syd for Hvide Sande løber Præstestiens små veje helt op til sidste klitrække inden den populære sandstrand og Vesterhavet. Præstestien ligger i et populært ferieområde, da den jyske tange Holmsland Klit er meget smal i på sydsiden af Hvide Sande. Derfor er der utrolig kort afstand til vand både mod øst og vest.

Hele familien kan boltre sig i timevis på kystens kilometerlange sandstrande

Den korte afstand til vand giver gode muligheder for mange timers sjov med drageflyvning, badning og sandslotte i sandet. Ca. 500 meter derfra ligger West Wind Syd som tilbyder  en massse spændende vandsportsaktiviteter – alt lige fra Wind-, Kite- og bølgesurfing til SUB(Stand up paddle). I sommerhalvåret er der altid masser af liv omkring surfpladsen.

Gåafstand til Hvide Sandes mange aktiviteter og indkøbsmuligheder

En ferie på Præstestien giver gode muligheder for både ro og afslapning i naturtro og skønne omgivelser  samt masser af tilbud indenfor restauranter, butikker og aktiviteter med den korte afstand til Hvide Sande. Det er muligt at cykle eller gå hele vejen indtil Hvide Sande uden at skulle færdes eller krydse hovedvejen, hvilket børnefamilier og hundeejere ofte nyder til fulde.

« Se sommerhuse i Årgab

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Professionelt. Smilende, venligt og imødekommende personale...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...