Tag på Kristi himmelfartsferie i et sommerhus

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan nyde Kristi himmelfartsferien i et naturskønt område? Hos Esmark tilbyder vi et bredt udvalg af skønne sommerhuse ved Vesterhavet. Her kan I bo i fantastiske naturomgivelser i sommerhusområder som f.eks. Rømø, Fanø, Henne Strand, Blåvand, Hvide Sande og Søndervig.

Ferie med Vesterhavet helt tæt på

Når I booker et sommerhus i Kristi himmelfartsferien gennem Esmark, er I garanteret en ferie, hvor naturen er i fokus. Alle vores sommerhuse og ferieboliger er nemlig placeret i skønne naturomgivelser helt ud til Vesterhavet.

Sommerhusferie i Kristi Himmelfart ved Vesterhavet

Sommerhusferie i Kristi Himmelfart, Book dit sommerhus hos Esmark

Her vil I opleve en helt særlig ro, der kan få enhver helt ned i gear. På en Kristi himmelfartsferie ved Vesterhavet har I rig mulighed for at gå nogle dejlige ture ved vandet, klatre i klitterne, cykle rundt og se lokalområdet og meget mere. Tag det i jeres tempo og nyd, at I har en miniferie sammen.

Lej et sommerhus i en forlænget weekend

Benyt muligheden for at tage familien eller vennerne med på en forlænget weekend i et sommerhus ved Vesterhavet. Vi udlejer et bredt udvalg af ferieboliger til enhver smag. Er I til et hyggeligt lille sommerhus, som indeholder det nødvendige til ferien, eller er I mere til et luksuriøst sommerhus med swimmingpool, sauna og spa?

Kristi himmelfartsdag afholdes altid på den 6. torsdag efter Skærtorsdag, hvilket betyder, at datoen varierer fra år til år.

 • I 2024 falder Kristi himmelfartsdag på den 09. maj 2024, som ligger i uge 19.
 • I 2025 falder Kristi himmelfartsdag på den 29. maj 2025, som ligger i uge 22.
 • I 2026 falder Kristi himmelfartsdag på den 14. maj 2026, som ligger i uge 20.

Uanset hvad, kan I med garanti finde det rette sommerhus til jeres Kristi himmelfartsferie hos os. Ved at lave en avanceret søgning i søgefunktionen til venstre får I vist et udvalg af sommerhuse, der lever op til de kriterier, I har til blandt andet område, størrelse og faciliteter. Book jeres foretrukne sommerhus og glæd jer til en afslappende Kristi himmelfartsferie i smukke omgivelser.

Ledige sommerhuse i Kristi Himmelfart 2024

Kunne du ikke finde et sommerhus i den ønskede periode? Så tag et kig på vores udvalg, der er tilgængeligt i ugerne efter Kristi Himmelfart:

Hvorfor du bør vælge et sommerhus ved Vesterhavet til Kristi himmelfartsferie

Gode chancer for forårsvejr

Et sommerhus til Kristi himmelfartsferie ved Vesterhavet giver dig den perfekte mulighed for at udforske skønheden ved vestkysten og nyde de første varme dage af året. I maj er vejret ofte behageligt med gode chancer for milde temperaturer og flere solskinstimer. Det betyder, at du både kan nyde udendørs aktiviteter som vandring og cykling samt sightseeing i fulde drag.

Nyd det klitlandskab, der er præget af vestenvind, og de maleriske, brede strande, der har gjort Syd- og Vestjylland til et kendt og elsket feriemål for sommerhusgæster.

Aktiviteter og oplevelser

Du har også mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for fritidsaktiviteter som cykling, vandring, fiskeri eller vandsport. Med de mange muligheder sikrer du, at der aldrig opstår kedsomhed, og at hele familien får noget for pengene. Fortrækker du ro, afslapning og muligheder for at trække vejret dybt i Kristi himmelsfarsferien? Det kan vores ferieregion ved Vesterhavet også tilbyde i rigt mål. 

De bedste regioner for at leje et sommerhus til Kristi himmelfartsferie kan findes langs den danske vestkyst

Nogle af de mest populære sommerhusområder for en miniferie til Kristi himmelfartsferie:

Søndervig

Den populære badeby Søndervig byder på kilometerlange sandstrande og et imponerende klitlandskab. Her finder du mange hyggelige sommerhuse tæt på stranden samt et bredt udvalg af fritidsaktiviteter som vandsport, fiskeri og golf.

Blåvand

Et særligt kendt og populært sommerhusområde er Danmarks vestligste feriested, Blåvand, med en unik natur og landskabelig skønhed. Her kan du opleve en masse, men også slappe af og nyde stranden, Vesterhavet og den omkringliggende natur i fulde drag. Du finder også en mange forskellige aktiviteter såsom cykling, mountainbiking, vandring, surfing og mange andre sjove ferieaktiviteter, hvor hele familien kan deltage.

Vejers Strand

Et charmerende sommerhusområde er Vejers Strand, der er kendt for sine brede sandstrande og sin betagende klit- og hedenatur. Også den populære bilstrand kan du også finde ved Vejers Strand. 

Henne Strand

Det store sommerhusområde Henne Strand, tæt på den kilometerlange sandstrand og en vidunderlig, varieret natur. Her finder du mange hyggelige sommerhuse placeret de smukkeste omgivelser samt en lang række fritidsaktiviteter for hele familien.

Ringkøbing Fjord

Ved Ringkøbing Fjord ligger mange smukke sommerhusområder placeret, herunder Bjerregård, Hvide Sande, Haurvig, Årgab, Nørre Lyngvig og Bork Havn. Fjorden er kendt for sin unikke natur og sine mange fritidsmuligheder. Her finder du mange hyggelige sommerhuse tæt på stranden samt mange fritidsaktiviteter som surfing, fiskeri og vandring.

Fanø

Også på den danske Vadehavsø Fanø finder du mange populære feriesteder som for eksempel Sønderho, Rindby og Fanø Bad. Her finder du et stort udvalg af skønne sommerhuse, der er perfekte til et afslappende ophold i Kristi himmelfartsferien.

Mange af sommerhusene ligger tæt på stranden, ikke langt fra Vesterhavet. Øen byder på en mangfoldighed af fritidsmuligheder for både unge og gamle. De kilometerlange sandstrande inviterer til en række strandaktiviteter. I den tilstødende Nationalpark Vadehavet kan du på guidede ture udforske vadehavet og observere et væld af fugle og andre vilde dyr.

Tips til valg af sommerhus til Kristi himmelfartsferie ved Vesterhavet

Tidlig booking

Da Kristi himmelfartsferie er et populært tidspunkt for en ferie i Danmark, bør du booke dit sommerhus tidligt. Så har du det største udvalg af boliger og kan sikre dig det passende sommerhus.

Udstyr og komfort

Vær opmærksom på udstyr og komfort, når du vælger sommerhus. Nogle huse tilbyder for eksempel en pejs, en sauna, et spabad eller endda en opvarmet swimmingpool for at gøre dit ophold endnu mere behageligt.

Husdyr tilladt?

Hvis du ønsker at tilbringe din ferie med dit kæledyr, skal du sørge for, at sommerhuset er kæledyrsvenligt eller er markeret med “Hund eller kæledyr tilladt”. Hos Esmark finder du mange sommerhuse til Kristi Himmelfartsferie ved Vesterhavet, hvor hunde er tilladt. Vi anbefaler dig at vælge søgekriteriet “Hund tilladt” i vores søgning.

2024
Sommer
Juni Juli August
Uge 22 Uge 22 Uge 27 Uge 27 Uge 31 Uge 31
Uge 23 Uge 23 Uge 28 Uge 28 Uge 32 Uge 32
Uge 24 Uge 24 Uge 29 Uge 29 Uge 33 Uge 33
Uge 25 Uge 25 Uge 30 Uge 30 Uge 34 Uge 34
Uge 26 Uge 26 Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35
2024
Efterår
September Oktober November
Uge 35 Uge 35 Uge 40 Uge 40 Uge 44 Uge 44
Uge 36 Uge 36 Uge 41 Uge 41 Uge 45 Uge 45
Uge 37 Uge 37 Uge 42 Uge 42 Uge 46 Uge 46
Uge 38 Uge 38 Uge 43 Uge 43 Uge 47 Uge 47
Uge 39 Uge 39 Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48
Uge 40 Uge 40    
2024 2025
Vinter
December Januar Februar
Uge 48 Uge 48 Uge 1 Uge 1 Uge 5 Uge 5
Uge 49 Uge 49 Uge 2 Uge 2 Uge 6 Uge 6
Uge 50 Uge 50 Uge 3 Uge 3 Uge 7 Uge 7
Uge 51 Uge 51 Uge 4 Uge 4 Uge 8 Uge 8
Uge 52 Uge 52 Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9
Uge 1 Uge 1    
2025
Forår
Marts April Maj
Uge 9 Uge 9 Uge 14 Uge 14 Uge 18 Uge 18
Uge 10 Uge 10 Uge 15 Uge 15 Uge 19 Uge 19
Uge 11 Uge 11 Uge 16 Uge 16 Uge 20 Uge 20
Uge 12 Uge 12 Uge 17 Uge 17 Uge 21 Uge 21
Uge 13 Uge 13 Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22
Uge 14 Uge 14    

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...