Hyggeligt sommerhus med brændeovn og bålsted i skønne Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 77, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20102
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lille, men flotte feriehus ligger på Nordskrænten 77 i Jegum, perfekt til familien på op til 5 personer, der kunne tænke sig en afslappende ferie tæt på naturen og ikke langt fra Vesterhavet. Udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine samt en energibesparende varmepumpe og brændeovn er dette sommerhus, der blev renoveret i 2021, et rigtig godt valg. Der er masser af plads til børnenes leg, for her kan de løbe og lege i den store have.

Familievenligt sommerhus med brændeovn og varmepumpe

Jegum er et parklignende sommerhusområde, der bliver stadig mere populært blandt især familier med børn. Her venter dette lille sommerhus på en naturgrund på mere end 1500 m². Der er både en vaskemaskine og en opvaskemaskine, samt en moderne varmepumpe og brændeovn her på Nordskrænten 77, så det bliver nemt at finde sig til rette i sommerhuset, uanset årstiden.

Specielt børnefamilier vil være glade for de praktiske husholdningshjælpere, så de kan bruge så meget tid som muligt sammen på ferien. Sæt jer til rette på den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, mens børnene har det sjovt på den skønne naturgrund, der er omgivet af træer og buske. Her er der god plads til at spille bold, lege fangeleg eller svinge en tur på gyngen.

Terrassen har både havemøbler, en grill og liggestole, så I kan tilbringe en hel dag i sommerhuset uden problemer og bare slå fødderne op. Derudover er der en bålplads i haven, hvor I rigtig kan hygge jer på de lange sommeraftener.

Dejlige gå- og cykelruter – købmand, café og legeplads

Selve sommerhusområdet har adskillige vandrestier. På kun få minutter kan du nå over til den lille købmand, hvor du f.eks. kan få friske rundstykker eller lækkerier, I kan hygge med foran tv’et. Børnene vil helt sikkert være glade for at gå med, for der er en stor legeplads lige i nærheden.

Der er også en lille café i Jegum, hvor I kan sidde og nyde en kop frisk kaffe eller en is, mens de yngste brænder krudt af i den friske luft.

Kun 15 minutter til havet! Blåvand – Vejers – Henne Strand

Fra Jegum kan I på få minutter tage til Vesterhavet og stranden, samt de populære badebyer Blåvand, Vejers eller Henne Strand. Alle steder har deres helt egen charme, og mens der er meget at se og opleve i Blåvand, er Vejers og Henne Strand lidt mere støjsvage og rolige.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20102

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Häuschen in guter Lage mit allem Notwendigen für einen schönen, entspannten Urlaub zu zweit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Ferienhaus mit viel Platz für Aktivitäten und schöner Veranda zum Entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit großem Garten. Perfekt für Familien. Ruhige Lage. Im Haus ist alles vorhanden was man braucht. Es war ein richtiger toller Urlaub. Wir kommen gerne wieder.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 1.503
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...