Børnevenligt feriehus med spabad, sauna og panoramaudsigt

3
icon
icon
icon

Sydskrænten 13, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20118
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Sydskrænten 13 i Jegum er et ugeneret, hyggeligt og børnevenligt et af slagsen, hvor der er plads til 8 personer og 2 hunde. Fra feriehuset har I en skøn panoramaudsigt over Jegums smukke natur, som I kan nyde fra stuen, den delvist overdækkede terrasse og den store have. I haven er der masser af aktiviteter for børnene med både sandkasse, gynge, trampolin, legetårn og meget mere. I sommerhuset kan I forkæle jer selv med masser af afslapning i det dejlige spabad efterfulgt af en tur i den skønne sauna.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn, spabad og sauna

På Sydskrænten 13 ligger dette skønne sommerhus på en af de bedst beliggende grunde i Jegum Ferieland. I sommerhuset bliver I mødt af en hyggelig indretning, hvor I vil føle jer hjemme fra første øjeblik, I træder ind i feriehuset.

Opholdsstuen med loft til kip er det oplagte sted at samles til mange dejlige feriestunder sammen. Tænd op i brændeovnen og find jer til rette i sofaen med en god film eller et sjovt kort- eller brætspil. I køkkenet kan I være sammen om madlavningen, som I kan nyde omkring spisebordet, mens I planlægger de næste feriedage. Fra stuen kan I desuden nyde den fantastiske panoramaudsigt over Jegums fredede natur.

Sommerhuset er indrettet med 4 soveværelser, der alle har dobbeltsenge og garderobeskabe, samt 2 badeværelser med gulvvarme. På det ene badeværelse finder I det lækre spabad og den skønne sauna, hvor I kan forkæle jer selv med en god omgang afslapning på ferien.

Stor naturgrund med panoramaudsigt og masser af aktiviteter for børnene

Fra sommerhusets opholdsstue kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan nyde de varme feriedage. Her kan I finde liggestolene og havemøblerne frem og lægge jer godt til rette i den bagende sol med en god bog eller nyde den gode udsigt over haven og den smukke, fredede natur.

I haven er der lagt op til masser af sjov og leg for både store, små og firbenede feriegæster. Feriehuset på Sydskrænten 13 er beliggende på en stor naturgrund, hvor der er masser af plads til alle. Til børnene er der sandkasse, gynger, trampolin, legehus, to små fodboldmål og legeborg med rutsjebane, så de har masser af muligheder for at lege og hygge sig dagen lang i den skønne have.

Om aftenen kan I finde grillen frem og tilberede en skøn middag sammen. Saml jer på terrassen, hvor I kan nyde aftenens middag med gode drikkevarer og den helt fantastiske panoramaudsigt over Jegums smukke natur.

Jegum Ferieland byder på gode oplevelser for hele familien

Fra sommerhuset på Sydskrænten 13 har I kun 700 meter til Jegum Ferielands aktivitetsområde, hvor I finder masser af gode aktiviteter og oplevelser for hele familien. Her er der både aktivitetsrum, grillhytte, legeplads, minigolf, tennisbaner og klappevenlige geder, som I kan besøge. Desuden er der også en købmand, hvor I kan købe ind og skaffe friskt morgenbrød.

Det altid fantastiske Vesterhav ligger ca. 10 kilometer fra sommerhuset. Pak bilen med håndklæder, strandlegetøj, snacks og drikkevarer og kør til Børsmose strand. Her kan I nemlig køre helt ned på stranden med bilen, så I slipper for at slæbe på jeres oppakning.

Vil I ud og opleve mere af den skønne natur, kan I køre til Oksbøl, hvor I finder en hundeskov på hele 19 hektar. Den vil være et sikkert hit hos jeres hunde.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20118

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut ausgerüstet für 6 Personen. Sowohl Zimmer als auch Geschirr und kochutensilien sind genug für eine Familie vorhanden.
Das größere Badezimmer mit dem whirlpool und der Sauna ist soweit sauber und ordentlich ausgestattet und eingerichtet. An den Chlor Geruch muss man sich jedoch gewöhnen, bzw damit muss man leben.
Im Wohnzimmer ziert eine 3 und eine 2 sitzer Couch den Entspannungsbereich, gepaart mit zwei sehr gemütlichen Liegestühlen und einem kleinen aber feinen TV.
Zum Essen ist ein Esstisch mit 6 Stühlen vorhanden.
Die Wärmepumpe wärmt das Haus in Kürze auf Temperatur und hält die stromkosten dabei auch sehr gering.
Der großzügige Warmwasser Boiler reicht bei einer 10-15min Dusche ganz entspannt für 2-3 Personen nacheinander je nach Dauer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein wahres Spielparadies für Kinder und perfekt ausgestattet. Im großen Garten mit der ungestörten Aussicht, kann man sich nur entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.568
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...