Stort femstjernet aktivitetshus med udesauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nøddehaven 7, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20128
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette femstjernede aktivitetshus i Jegum emmer af luksus og er helt ideelt til jer, der gerne vil holde en ferie ud over det sædvanlige. Det flotte sommerhus er opført i 2021 og byder blandt andet på aktivitetsrum med billard og bordtennis, spabad og en fantastisk terrasse med udendørs spabad og udesauna. Her kan I holde en lækker ferie med op til 8 personer. Lademulighed til elbilen findes også ved huset.

Luksuriøst aktivitetshus med billard, bordtennis og Chromecast

Luksuriøs ferie på vestkysten med underholdning og afslapning i høj klasse – dét er indbegrebet af det flotte aktivitetshus i Jegum. Ferieboligen er opført i 2021 i stilfulde kvalitetsmaterialer, og der er ikke efterladt noget at ønske i den moderne indretning.

Et af feriehusets højdepunkter er aktivitetsrummet,  der indeholder multibord med billard eller bordtennis og en fladskærm med tilhørende Chromecast, så I kan streame alle jeres yndlingsfilm og -serier på ferien.

Alle hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står selvfølgelig til rådighed, og der er gulvvarme i både opholdsrum, soveværelser og badeværelser.

Lækre wellnessoplevelser med spabad, udespa og udendørs sauna

Med ferieadresse på Nøddehaven 7 får I masser af mulighed for at koble af og tanke nye kræfter på jeres ferie. Der er lagt op til lækre wellnessoplevelser både indendørs og udendørs; på feriehusets ene badeværelse står en tømmespa, og på terrassen står et stort, udendørs spabad. Dertil kommer en lækker udendørs sauna, som fuldender den luksuriøse ferieoplevelse.

Det luksuriøse aktivitetshus rummer plads til 8 personer, og derfor er feriehuset også udstyret med 2 badeværelser, så I slipper for kødannelse.

Nyd den friske luft på den vestvendte terrasse med overdækket del

På den store, vestvendte terrasse kan I læne jer tilbage og nyde den friske luft og de grønne omgivelser. Høje træer skærmer hele grunden af, så I på ugeneret vis kan dase i solen eller slappe af i udespaen. Terrassen har desuden både en overdækket og en åben del – så ligegyldigt om I foretrækker fuld sol eller skyggehygge, finder I det perfekte spot. Der er også en lademulighed til elbil på grunden.

INGEN HUSDYR TILLADT

LEJES IKKE UD TIL UNGDOMSGRUPPER

Det siger vores gæster om sommerhuset 20128

D.
sagde , Danmark

Helt bestemt et super dejligt sommerhus. Der er alle muligheder for en god ferie. Dejlige senge og rent og lækkert ved ankomsten.

D.
sagde , Randers C

Et super lækkert sommerhus som var pænt rent da vi ankom..
En fantastisk indretning/opdeling når man som os kommer 8 personer.
Dejlig have, skønne terresser som også indeholdt en overdækket, super dejlig Udespa, aktivitets rum..
Et SUPER FLOT hus som vi var meget fan af

D.
sagde , Danmark

Nyt rent
gode senge
Dejlig spa
Dejligt med pool bord og bordtennis
Mulighed for at se fjernsyn i hvert fælles opholdsrum
Gode sidde muligheder inde og ude

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.505
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...