Hyggeligt sommerhus i Jegum med brændeovn og 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 52, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20152
4 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus med den perfekte letoverdækkede lukkede terrasse ligger midt i det grønne Jegum. På Fyrrelunden 52 venter jer en lille rolig oase – perfekt til en ferie fyldt med afslapning og hygge. Her i bunden af en vejlomme, på en plænegrund omgivet af træer og buske kan 4 personer og 2 hunde holde en dejlig ferie. Det stilfulde sommerhus er hyggeligt, moderne og godt indrettet, og det har både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og varmepumpe.

Lille og lækkert med brændeovn og god indretning

Det fine sommerhus er fordelt på 2 plan. På første sal ligger det ene af sommerhusets 2 soveværelser med dobbeltsenge, imens du i stueetagen har det andet soveværelse, opholdsrummet og et fint badeværelse holdt i lyse farver med bruser og gulvvarme.

I feriehusets stemningsfyldte opholdsrum vil I straks føle jer godt tilpas. Her er der skabt de perfekte ferierammer med et stort lyst køkken, lyse vægge, træværk, trælaminatgulv og god indretningsstil. Den lækre sofa er stor nok til, at alle 4 kan finde en bekvem plads, og lokker til at dase i timevis foran brændeovnen eller med en god film.

Lukket terrasse og ugeneret beliggenhed

Også udenfor overbeviser sommerhuset på Fyrrelunden 52, der ligger dejligt privat på en ugeneret grund. Gennem terrassedøren i stuen træder I ud på en lækker sydvendt og delvist overdækket terrasse. Og skulle hunden smutte med ud, er det intet problem, for terrassen er også lukket. Så snart solens stråler får en smule magt om foråret, kan terrassen benyttes, da her er gode læforhold.

På terrassen kan der slappes af på liggestolene og i havemøblerne, hvis I da ikke fristes til at tumle og lege med børnene eller familiehunden på plænen. I sandkassen kan de yngste øve sig på at bygge sandslotte, og skal det kilde lidt i maven, kan de svinge en tur på gyngen. Grillen står naturligvis klar, så I til enhver tid kan trylle kulinariske lækkerier frem.

Jegum – midt i den vestjyske natur

Rundstykkerne kan I hente ved den lille lokale købmand. Tag gerne børnene med, da her også er både legeplads og en flok geder, der gerne vil snakkes med.

Til gå- og cykelture er der anlagt mange skønne naturstier, og der er ikke langt til diverse smukke naturområder og klitplantager. Desuden er byen Oksbøl et oplagt mål for en frisk cykeltur. Her er der ikke blot gode indkøbsmuligheder men også en indendørs klatrepark og et badeland.

De skønneste af Vesterhavets strande ligger ca. 12 kilometer fra sommerhuset i Jegum. Den nærmeste strand er den brede sandstrand Børsmose, som meget praktisk er en bilstrand, så I kan have både tæpper, snacks, kolde drikkevarer og sandlegetøj med jer, når I vil tilbringe hele dagen ved stranden. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 20152

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gemütliches Ferienhaus mit voll ausgestatteter Küche. Das Bett im Erdgeschoss ist für zwei Kleinkinder als Übernachtungsmöglichkeit gut geeignet, für ältere Kinder (Teenager 14 & 15) allerdings nicht so gut. Das Badezimmer hat einen tollen großen Spiegel und eine gute Dusche. Der Wohn-/Essbereich ist sehr schön und gemütlich. Das Bett im Obergeschoß ist bequem. Toll war, dass das Haus auch mit Hund bewohnt werden konnte. Auf der Terrasse war eine extra Vorrichtung, dass der Hund nicht “weglaufen” konnte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sie möchten sich entspannen? Dann seien sie herzlich willkommen in diesem kleinen kuscheligen Haus. Ob auf dem Sofa vordem Ofen oder auf der eingezäunten Terrasse die Sonnenstrahlen genießen. Für ihre Erholung ist gesorgt. Dem Zwitschern der Vögel lauschen oder den Eichhörnchen beim turnen in den Bäumen zusehen, die herrliche Stille hören und in sich hinein lauschen. Den Stress des Alltages hinter sich lassen und ganz zur Ruhe kommen. Ein kleiner Spaziergang zum See und auf dem Weg dorthin, die herrlichen bunten Gärten auf sich wirken lassen.
Mit dem Auto sind es wenige Minuten bis zum Meer. Wo sie einen schönen Spaziergang machen, den Wellengang und mit viel Glück einige Robben am Strand beobachten können.
Auf dem Rückweg in ein kleines Café gehen und dort leckeren Kuchen und eine Tasse heißen Kaffee/Tee zu sich nehmen. Um abends,vordem knisternden Feuer im Ofen, einfach nur vor sich hin träumen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Ferienhaus für 4 Personen. Die Küche ist groß und mit allem gut ausgestattet.
Die Treppe zum Schlafzimmer lässt sich überraschender Weise gut bewältigen… wobei ein Geländer doch hilfreich wäre.
Wirklich prima ist die eingezäunte Terrasse für die Vierbeiner.
Das Grundstück ist herrlich eingewachsen und lädt zum toben auf der großen Rasenfläche ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 1.626
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...