Dejligt sommerhus med spabad og sauna i Jegum

3
icon
icon
icon

Egelunden 21, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20164
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor der er rig mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning? Så er dette dejlige sommerhus på Egelunden 21 i Jegum et oplagt valg! I sommerhuset, der rummer plads til op til 6 personer, er der både spabad, sauna og et vildmarksbad så her kan I virkelig nyde masser af afslapning i løbet af jeres ferie. I feriehuset er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie.

Ferie fyldt med afslapning i spabad og sauna

Holder I ferie i sommerhuset på Egelunden 21 i Jegum, har I rig mulighed for at få slappet en masse af i løbet af ferien. På sommerhusets badeværelse venter jer nemlig et lille wellnessområde, hvor I virkelig kan få slappet af.

I spabadet kan I læne jer tilbage i det dejlige, varme og boblende vand og slappe helt af. Efterfølgende kan I sætte jer ind i den varme sauna, der også byder på masser af afslapning. Det er også helt fantastisk med en tur i sauna efter en frisk gåtur i området, så I kan få varmen igen.

Hyggelig feriestunder for hele familien

I sommerhusets opholdsrum kan I samles til hyggelige feriestunder for hele familien. Her kan I blandt andet være sammen om madlavningen eller se en god film i tv’et – I kan streame jeres yndlingsfilm takket være Chromecasten. I opholdsrummet sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning.

På feriehusets 90 kvadratmeter finder I 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med 1 etageseng. Om morgenen skal I ikke bekymre jer om kø til toilettet, for her er der både et badeværelse og et gæstetoilet.

Skøn terrasse med havemøbler og grill

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse, som er det oplagte sted at tilbringe de solrige feriedage. På terrassen kan I finde jer en god plads i solens stråler, hvor I kan sætte jer til rette i havemøblerne. Om aftenen kan I tænde op i grillen og nyde en lækker middag på terrassen. Dagen kan i afslutte med en tur i vildmarksbadet.

Kør en tur til Vesterhavet

Når I holder ferie i Vestjylland, skal I selvfølgelig ud at opleve Vesterhavet. I kan blandt andet køre til Børsmose Strand, hvor I har mulighed for at tage bilen hele vejen ned på stranden. Dermed kan I nemt have håndklæder, snacks og kolde drikkevarer med, hvis I vil tilbringe en hel dag på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20164

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit großem eingewachsenen Grundstück. Spielmöglichkeiten für Kinder sind im Haus sowie auf dem Grundstück vorhanden (Sandkasten, Fußballtore). Das Highlight des Hauses ist der beheizbare Außenpool (Hot Tup), in welchem man entspannen und die Zeit vergessen kann. Auch an Regentagen lässt es sich im Haus gut aushalten (Sauna und Whirlpool sind vorhanden). Die sportbegeisterten Urlauber haben zudem die Möglichkeit mit einer im Haus vorhandenen Mitgliedskarte die Fitnessstudios in Vejers und Blavand kostenlos zu nutzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in einer weitläufigen, ruhigen und grünen Anlage auf einem großen Grundstück mit genügend Platz zum Toben und Spielen für Kinder. Es gibt Fußballtore und eine Badetonne. Die große Terrasse lädt mit den vielen Sitzmöglichkeiten zum Entspannen ein. Das Ferienhaus ist modern und komfortabel eingerichtet. Die Ausstattung ist hervorragend, die Schlafzimmer ausreichend groß, das Bad punktet mit Waschmaschine, Whirlpoolwanne und Sauna. Ein zweites WC gibt es zusätzlich. Der Dachboden bietet nochmal Platz zum Spielen für Kinder, z. B. bei schlechtem Wetter.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.566
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...