Hyggeligt sommerhus til 6 personer med vildmarksbad

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 1, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20175
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I feriebyen Jegum Ferieland ligger sommerhuset Fyrrelunden 1. I det hyggelige feriehus er der plads til 6 personer og jeres hund, hvis den også skal med på ferie. På den store grund er der et vildmarksbad, en trampolin, gynger og en græsplæne perfekt til en fodboldturnering eller et spil kroket.

Afslappende omgivelser

Sommerhuset Fyrrelunden 1 ligger på en stor grund omgivet af buske og træer, så leder du efter et feriehus, hvor du kan have en uforstyrret ferie i fred og ro, så er dette det rette sommerhus.

I dette klassiske sommerhus kan der bo 6 personer fordelt på 3 soveværelser, 2 værelser har enkeltsenge og 1 værelse har en dobbeltseng. Køkkenskabene er fyldt med remedier til madlavningen, og der er også en mikroovn, hvis tilberedningen skal være hurtig. Huset fik nyt, flot køkken i 2022, så der er både opvaskemaskine og køle- og fryseskab.

I stuen er der en stor sofa med plads til hele familien. Her kan I samles om et spil ved sofabordet, læse den medbragte ferielæsning eller se en film sammen på stuens TV, hvor det er muligt at streame. Skal feriehuset varmes op eller elsker I bare lyden af knitrende ild, så kan I tænde op i brændeovnen.

Aktiviteter i haven og vildmarksbad

Inden dagen starter helt, og hele familien står op, kan du nyde roen ude på terrassen med en kop dampende te og ferielæsningen. Morgenmaden kan I spise sammen ude på den delvist afskærmede terrasse.

Mange timer venter jer ude. På terrassen kan I slå jer ned i havemøblerne eller på liggestolene, hvis I trænger til en pause fra solen, så kan I slå parasollen op, mens børnene leger på trampolinen eller gyngestativet.

Når himlen bliver rød og solen er på vej ned, kan I tænde op i grillen og lave jeres aftensmad her. Mens maden simrer, er det oplagt at tænde bålet til spabadet, så I kan hoppe i den under den åbne stjernehimmel efter aftensmaden.

Ud på tur i området

Fyrrelunden 1 ligger i Jegum Ferieland, som er meget velegnet til familier med børn, eller til de, som godt kan lide en aktiv ferie. I Jegum Ferieland er et aktivitetscenter med geder, en legeplads og en lille café, hvor man kan spise frokost.

Er I glade for at cykle, er der mange flotte cykelruter i området. Vesterhavet ved Henne Strand kan I køre til på 15 minutter i bil, her kan I også gå i butikker eller spise en is.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20175

DE
D.
sagde , Deutschland

Man kann hier ohne weiteres einen schönen Urlaub verbringen. Gerade wenn es wärmer wird kann man den Außenschlafplatz sehr gut nutzen um eine Nacht im freien zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Feriendorf. Das Essen im Feriendorf ist gut und die Bedienungen sehr höflich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gepflegte Ferienhaus mit großem Garten ist sehr schön und ruhig gelegen. Mit drei Schlafzimmern ( 1 Doppelbett und 4 Einzelbetten) bietet es Platz für 6 Personen. In den einem Schlafzimmer befindet sich ein Schrank, in dem Spielsachen und Gesellschaftsspiele zu finden sind.Ein Badezimmer mit Dusche und ein gemütlicher Wohn-und Essbereich mit Kamin ist vorhanden. Es gibt einen Fernsehr auf dem Netflix und Amazonprime drauf ist sowie kostenloses WLAN. Die Küche ist komfortabel eingerichtet und verfügt über einen Kühlschrank mit Gefrierfach, Geschirrspüler und Herd mit Backofen sowie einer Kaffeemaschine. Vom Wohn-Essbereich führt eine Tür raus zur großen Terrasse mit Kugelgrill und bequemen Sitzmöglichkeiten und Gartenliegen. Im groß angelegtem Garten befindet sich ein Teampolin, 2 Fußballtore und ein kleines Gartenhaus mit Spielsachen drinne. Wo die Kinder sich austoben können.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.901
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...