Lækkert sommerhus fra 2023 med vidunderligt udeområde

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nøddehaven 54, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20241
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset med adressen Nøddehaven 54 er bygget i 2023, og har plads til 6 personer. Her er både vildmarksbad, udendørs sauna og udebruser, så I rigtig kan nyde de skønne omgivelser i Jegum Ferieland, mens I slapper helt af.

Velindrettet feriebolig med tanke for miljøet

Det flotte sommerhus råder over 112 velindrettede kvadratmeter, som blandt andet er fordelt på 3 soverum, hvoraf 2 af dem er med dobbeltseng og det sidste værelse er indrettet med en sovesofa, der nemt kan foldes ud og ind igen. Da sommerhuset har plads til op til 6 feriegæster, har husejerne tænkt praktisk og bygget 2 badeværelser – på den måde undgår I kø, når I skal på toilettet eller i bad.

Det top moderne kökken er udstyrret med alt det hjertet begærer, der er ovn i højde, induktions komfur, stor fryser på 60l, opvaskemaskine og til vinelsker er der også en vinkøler, så vinen altid kan have den helt rigtige temperatur. 

Ferieboligens varmekilde er en luft til vand varmepumpe, der opvarmer huset via gulvvarme. Dette er en miljøvenlig varmeløsning, der også er billigere for jer end mange andre former for opvarmning. Samtidig har sommerhuset også et ladestik til el-bil, så I kan oplade bilen i indkørslen – nemmere for jer og bedre for miljøet.

Stor grund med vildmarksbad, sauna og udebruser

Sommerhuset ligger på en 1515 m2 stor plænegrund, hvilket giver gode muligheder for både leg og boldspil. Mens børnene hygger sig i haven, kan I læne jer tilbage på terrassen og nyde roen fra liggestolene – uanset om I foretrækker at ligge i solen, eller hellere opholder jer under parasollen.

Efter en skøn feriedag kan I tænde op i vildmarksbadet og grillen, så I kan nyde et lækkert måltid tilberedt udenfor og derefter hoppe I det varme vildmarksbad. Her kan I nyde noget koldt at drikke, mens stjernerne så småt kommer frem.

I kan også benytte jer af den udendørs sauna, uanset årstiden. Her kan I blive varmet rigtig godt igennem kun afbrudt af en tur under udebruseren.

Jegum Ferieland

Nøddehaven 54 ligger næsten for enden på en blind vej i det fantastiske Jegum Ferieland. Midt i sommerhusområdet ligger Centerbygningen, hvor I har mulighed for at handle og nyde lidt lækkert på caféen, mens børnene leger på den store legeplads, og får nye ferievenner.

Jegum Ferieland ligger ikke langt fra Oksbøl, hvor I finder mange forskellige butikker, et større supermarked og flere spændende aktiviteter; Museet Flugt, klatreparken og minigolf i Junglefun og meget mere. De skønne feriebyer Blåvand og Henne er blot en lille køretur fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20241

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein super, schönes Ferienhaus, mit allem was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Danke, an das Esmark Team. Das Haus war bei der Ankunft super sauber und auch vor Ort super freundlich. Jegum ist ein toller Urlaubsort, den wir dank unserer Freunde entdecken dürften. Wir freuen uns auf das nächste Osterfest, mit dem Osterfeuer in Jegum Ferienland.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist neu und super schön.
Wir haben nichts vermisst, toll ist auch die Sauna.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr modern und geschmackvoll eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.515
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...