Familievenligt sommerhus i Jegum Ferieland med el-ladestik

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 107, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20255
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I et smukt og familievenligt sommerhus fra 2023, er dette sted et rigtig godt bud. Det rummelige sommerhus har plads til 8 personer, samt jeres hund er også velkommen. Beliggenheden ud til åbne arealer og med kun 500 m til indkøbsmuligheder betyder, at I her kan slappe af indendørs i det skønne klima med gulvvarme i alle opholdsrum, soverum og badeværelser – eller udendørs på terrassen med terrassevarmer. Ideelt til børnefamilien eller flere hold venner.

Rummeligt feriehus med plads til hele familien

I det charmerende sommerhus på Blomstervangen 107 er der lagt vægt på kvalitet og samvær. I den rummelige stue kan I hygge jer i sofaen, se TV sammen eller læse en god bog. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver til at forkæle hinanden med lækre måltider – prøv for eksempel en fiske- eller vildtaften. Har I små børn med, er der barneseng, højstol, gynge og sandkasse til rådighed.

I de 4 soveværelser er der 8 komfortable sovepladser, så I kan hvile godt ud i den friske luft. Alle opholdsrum, soveværelser og også de 2 badeværelser har gulvvarme, så I er sikret en behagelig rumtemperatur. I sommerhuset er alle moderne fornødenheder, som vaskemaskine, tørretumbler, energibesparende varmepumpe samt ladestik til el-bil til rådighed for jer. Der er slutrengøring med i prisen, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Udendørs ferieliv i det fri

På terrassen kan I opholde jer i al slags vejr, da der både er en åben-, en afskærmet- og en overdækket del. Her kan I tage solbad på de komfortable liggestole, eller I kan opholde jer i havemøblerne og lade børnene lege på gyngerne eller i sandkassen imens. Bliver solen for stærk, kan I trække ind under overdækningen med et køligt glas saft. Tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid for hele familien. Tænd for den behagelige varme fra terrassevarmeren, hvis aftenen bliver kølig. En gåtur eller et vikingespil på plænen bagefter giver endnu en mundfuld frisk luft før sengetid. Trænger I til noget muskelafslappende, kan en tur i saunaen anbefales som afslutning på dagen.

Ferie i Jegum

Jegum er præget af fred, ro og tæt på naturen. Her er mulighed for at spotte fugle og vildt, som har gode betingelser i Jegum-området. Med sommerhus ud til åbne arealer, kan I være heldige at se vildt fra terrassen eller stuevinduerne. Der er fine naturstier i området, ideelt hvis I har hund med. Nyd de dejlige gåture og lyt til fuglesang og dyrene på markerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20255

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes und gut eingerichtetes Ferienhaus.Man fühlt sich rundherum wohl.Wir werden garantiert wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage, am Ende einer Sackgasse.
Für Hundebesitzer perfekt.
Viele Spielgeräte im Garten für die Kids.
Wir haben Uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, sehr modern und gemütlich eingerichtet. Sehr ruhig am Feldrand gelegen. Ideal für Familien mit Kindern geeignet. Tolles Grundstück mit vielen Spielmöglichkeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.745
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...