Stilfuldt feriehus til 6 personer i Jegum Ferieland

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 115, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20310
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Søger I et feriehus, hvor op til 6 personer kan holde en afslappende ferie sammen? Så bør I kigge nærmere på dette lyse og luftige feriehus på Blomstervangen 115 i Jegum Ferieland. Her venter jer en moderne indretning med den rette feriestemning og plads nok til, at I kan nyde jeres ferie sammen i fulde drag, om det er med hyggestunder foran brændeovnen, en tur i spabad eller en omgang fodbold på plænen.

Moderne og stilfuld indretning med spabad for velvære

Det 4+-stjernede feriehus tilbyder jer en førsteklasses ferieoplevelse. Her kan I efterlade hverdagens stress og jag derhjemme, og dykke ned i den afslappende atmosfære, som feriehusets indretning indbyder til. Hvert rum er indrettet med kvalitetsmøbler og stilfulde detaljer og tilbyder maksimal komfort. Det rummelige opholdsareal på 106 m² giver jer masser af plads til afslapning og velvære. Bliv betaget af den moderne og stilfulde indretning i dette feriehus.

Sid behageligt i den komfortable sofagruppe og nyd aftenen foran brændeovnen. I det fuldt udstyrede køkken med opvaskemaskine finder I alt, hvad I behøver til madlavningen. I har endda her også en separat 70 L fryser til jeres fødevarer – og vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske jeres tøj op under opholdet.

Feriehuset har i alt 3 hyggelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge og en yderligere soveplads på hemsen, som er hele 18 kvadratmeter og indrettet med 4 store madrasser. De 2 rummelige badeværelser er moderne indrettede – og det ene rummer endda en 2 personers spa. Her kan I sætte jer til rette og mærke roen sænke sig over jer. Det er velvære for krop og sjæl.

Udover brændeovnen er feriehuset også udstyret med en energisparende varmepumpe, der sørger for behagelige temperaturer og et godt indeklima.

Jegum Ferieland

Feriehuset på Blomstervangen 115 er beliggende på en 1593m² stor natur- og plænegrund, der giver jer masser af udendørsplads til sjov og leg. De idylliske omgivelser indbyder til lange gåture og aktiviteter i det fri. Den åbne terrasse er perfekt til at nyde solen og hyggelige grill-aftener. Under den overdækkede terrasse er der indrettet et hyggehjørne, der giver jer mulighed for at sidde udenfor selv i let regnvejr og nyde naturen omkring jer. For de eventyrlystne er der shelter i haven, hvis I har lyst til at tage en overnatning i det fri og bålsted, så I rigtig kan nyde udelivet.

I Jegum Ferieland har I jeres nærmeste indkøbsmulighed blot 500 meter fra feriehuset, så I nemt kan få fat i alt det, I har brug for under jeres ferie. Omgivelserne byder også på udendørsaktiviteter i massevis. Nyd den smukke natur og udforsk det idylliske område på lange gåture eller cykelture.

Tag på tur rundt i nærområdet og besøg de mange små landsbyer, hvor I finder et stort udvalg af restauranter og butikker – og gode seværdigheder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.593
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...