Hyggeligt Kalmar sommerhus med sauna i Jegum

3
icon
icon
icon

Hybenvangen 16, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20347
5 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Med åbne marker og flot natur som nabo ligger dette fine sommerhus på Hybenvangen 16 i Jegum Ferieland. Her er plads til at 5 personer og 1 hund kan nyde en afslappende ferie på den store, indhegnede plænegrund. Saunaen giver jer god mulighed for at komme helt ned i gear.

Nærvær og afslapning i fokus

Dette skønne Kalmarhus har gennemgået en større renovering i 2020, hvilket I ikke kan undgå at se, når I kommer indenfor. Sommerhusets 84 kvadratmeter indeholder blandt andet 3 værelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltseng og det sidste med enkeltseng, altså i alt 5 sovepladser.

Badeværelset i ferieboligen har både gulvvarme og god plads, så I rigtig kan føle jer godt tilpas. Dertil er der en sauna, hvor I kan blive varmet  igennem efter en lang gåtur i området eller efter en stille og rolig feriedag.

Et sted hvor I sikkert vil bruge mange timer, er opholdsrummet, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, så I kan nyde hinandens nærvær, mens I hver især laver noget forskelligt. Nogle er måske i køkkenet og laver lækker mad, mens andre spiller kort i sofaen eller planlægger næste dags aktiviteter ved spisebordet.

Opvarmningen foregår med den energibesparende varmepumpe, der både er fordelagtig for klimaet og pengepungen. Når hyggen skal til næste niveau, kan I tænde op i brændeovnen og rigtig nyde den hyggelige knitren, varmen der breder sig og de fortryllende flammer.

Stor, indhegnet plænegrund med plads til leg

Terrassen er overdækket, så I kan nyde skyggen på de solrige dage og være i tørvejr, hvis det skulle dryppe. Her kan I nyde havemøblerne og tilberede en masse lækre måltider på gasgrillen, der hurtigt bliver varm.

Sommerhuset er placeret på en 1560 kvadratmeter stor plænegrund, hvor der er rigelig med plads til at både store, små og hunden kan slå sig løs med leg og boldspil. Hele grunden er indhegnet, så I skal ikke være bange for at hunden og de mindste børn stikker af på eventyr fra sandkassen eller gyngen.

Muligheder for aktiviteter tæt på

Fra adressen på Hybenvangen 16 har I kun 300 meter til Centerbygningen i Jegum Ferieland. Her finder I en lille kiosk, caféen, minigolfbaner, tennisbaner, en stor legeplads og meget mere.

Der er blot en lille køretur i bil til flere forskellige strande i nærområdet og få kilometer fra Ferielandet finder I Oksbøl, hvor mange dagligvarebutikker kan findes, samt andre spændende butikker og aktiviteter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.560
Renoveret / Byggeår:2020 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...