Poolhus til 10 personer på afskærmet naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Birkelunden 32, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20369
10 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 19
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette feriehus med stor poolafdeling ligger på en stor, afskærmet naturgrund i det familievenlige og naturskønne område, Jegum Ferieland. Her kan I være aktive og plaske rundt, og samtidig samle hele flokken til hyggeligt samvær i opholdsrummet eller på den lukkede terrasse. Et rummeligt feriehus perfekt, hvis flere familier skal sammen afsted – hjertelig velkommen på Birkelunden 32.

Praktisk og rummeligt feriehus med stor swimmingpool

Et velholdt og solidt feriehus til 10 gæster og mange gode kvaliteter! Fritidshuset er på 160 m2 og byder blandt andet på sauna, spabad og en knitrende brændeovn. Planløsningen rummer 2 fine badeværelser samt 5 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med køjesenge og bliver et hit hos børnene!

Højdepunkterne for dette dejlige feriehus er opholdsrummet, hvor stue og køkken er i åben forbindelse, og selvfølgelig poolrummet. Her er den 19 m2 store swimmingpool samt spa og sauna til afslapning. Her sætter fantasien kun grænser, og I er sikret mange dejlige stunder uanset vind og vejr. Efter en lang dag i poolen, kan I alle samles omkring det lange spisebord. Lad opvaskemaskinen klarer oprydningen, mens I slænger jer i den komfortable sofa. Pop popcornene og se en god film, mens brændeovnens varme breder sig i rummet.

For at holde energiomkostningerne nede, finder I både en varmepumpe i opholdsrummet samt en til drift af poolen. Praktisk er feriehuset også udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, så I altid kan opfriske håndklæderne eller ordne lidt vasketøj undervejs. Til familiens mindste er her også allerede en højstol.

Indhegnet terrasse og skøn have

Fra opholdsrummet er der adgang til den indhegnede, flisebelagte terrasse. Her venter havemøbler og liggestolene på jer! Her kan I nyde en dejlig frokost i solen, solbade og lade børnene tumle rundt på den store plænegrund. Haven er helt perfekt til action og leg med både fodboldmål og legetårn med gynger og rutsjebane. Mens der leges, kan familiens grillmester tænde op i grillen. Slut den lune sommeraften af med en rigtig sommermenu.

Ferie i Jegum for hele familien

Feriehuset ligger i et børnevenligt område nær lokalt aktivitetscenter med blandt andet tennisbaner, hoppepude og svævebane til børnene. Også her findes Jegum Café og Købmand, hvor sulten kan stilles, og der er mulighed for at købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød. Et naturskønt område hvor der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, så der er god mulighed for at gå ture eller cykle.

Jegum Ferieland ligger heller ikke langt fra Vesterhavets badebyer Blåvand eller Henne Strand. Der er masser af muligheder med smukke strande, gode butikker og hyggelige caféer og restauranter overalt. I området finder I også Tirpitz-museet og den indendørs klatrepark, Jungle Fun.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:160 / 1.567
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...