Familievenligt feriehus med aktivitetsrum og stor have

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 47, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20397
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
330 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette rummelige feriehus på Fyrrelunden 47 er et ideelt valg til den store familie eller ferie med vennerne. Sommerhuset er beliggende i det børnevenlige område, Jegum Ferieland. Her er I lovet mange gode stunder med aktivitetsrum, swimmingpool, spa og i den dejlige grønne have med trampolin. Hjertelig velkommen!

Vandleg, velvære og kvalitetstid

Sommerhuset på 161 m2 i Jegum Ferieland er ikke kun et sted at bo, men også et sted for leg og afslapning. Højdepunktet er poolrummet, der indeholder den 20 m2 store swimmingpool, et boblebad og den varme sauna. Her er der rig mulighed for afslapning, dykning og vandleg – et fantastisk sted uanset vejret. Aktivitetsrummet vil helt sikkert også blive nydt af alle feriegæster uanset alder, da her både er dart, airhockey og en arkademaskine. Her kan I spille om opvasken eller sætte ny high score.

Nyd de hyggelige aftener i det store alrum. Indretningen er hyggelig og enkel. Her er en rar atmosfære, og vinduerne inviterer lyset indenfor. Her kan I slænge jer i sofaen med en god film, holde brætspilsaften og tilberede nogle skønne retter i køkkenet. Her er god plads til samvær, og den skønne brændeovn sætter prikken over i´et. I feriehuset finder I et Chromecast, så I let kan streame jeres yndlingsfilm og serier.

De 8 sovepladser er fordelt på de 4 værelser. Alle værelser er indrettet med indbyggende skabe til opbevaring og gode senge, så I kan få en god nattesøvn. Her er to badeværelser – begge med gulvvarme – på den måde undgår i kø om morgenen. Som et plus finder I her en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Her bliver tøjvasken til en leg og I har mulighed for at opfriske håndklæderne under opholdet.

Uderum med plads til afslapning og sjov for børnene

Udenfor venter jer en dejlig have, som er godt afskærmet bag fyrretræerne. Børnene vil elske udendørsfaciliteterne som gynge, sandkasse og trampolin, der inviterer til leg og eventyr i sikre rammer. Her er god plads til leg på den grønne græsplæne, og på den overdækkede terrasse kan I holde de skønneste grillaftner. I haven er der rig mulighed for at nyde udelivet og slappe af i solen!

Ferie i Jegum for hele familien

Feriehuset ligger i et børnevenligt område nær lokalt aktivitetscenter med blandt andet tennisbaner, hoppepude og svævebane til børnene. Også her findes Jegum Café og Købmand, hvor sulten kan stilles, og der er mulighed for at købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød. Et naturskønt område hvor der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, så der er god mulighed for at gå ture eller cykle.

Jegum Ferieland ligger heller ikke langt fra Vesterhavets badebyer Blåvand eller Henne Strand. Der er masser af muligheder med smukke strande, gode butikker og hyggelige caféer og restauranter overalt. I området finder I også Tirpitz-museet og den indendørs klatrepark, Jungle Fun.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 1.610
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...