Lækkert indrettet sommehus idyllisk beliggende i Jegum

4
icon
icon
icon
icon

Blåbærvangen 14, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20901
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Blåbærvangen 14 – hop ud af bilen og nyd roen. I er ankommet til en dejlig plet i det grønne og til et lækkert sommerhus – lyst og praktisk indrettet med spa, vaskemaskine og tørretumbler.

Lyst og lækkert indrettet feriehus med spa

Lyse gulve og vægge og et loft til kip med synlige bjælker giver dette sommerhus er kendetegnene ved dette sommerhus – dertil en stor vinduesfront med blik i det grønne.

5 personer og 1 hund kan nyde ferien i dette hus, der er indrettet med 3 værelser, hvoraf det ene befinder sig på 1. sal. Her er der ekstra hyggeligt, med en lækker lænestol til afslapning med udsigt. Den lyse stue bliver ekstra hyggelig, når der om aftenen tændes op i brændeovnen.

Køkkenet er moderne og fint indrettet til hobbykokken, der vil trylle lidt lækkert i ferien. I feriehusets badeværelse står der en spa til jeres rådighed, et absolut highligt at nyde varmen efter en lang tur med hunden ved Børsmose strand. Godt og praktisk er vaskemaskine og tørretumbler blevet integreret i badeværelset.

Fuglesang på terrassen og gode vandremuligheder

Direkte fra stuen har I udgang til husets terrasse, hvor I kan slappe af på sommerhusets liggestole imens børnene leger med hunden på græsplænen eller er smuttet ned til for at hente en is eller for at lege på områdets legeplads.

Børnevenligt område med masser af natur

Beliggende ud mod et grønt område med stisystemer er Blåbærvangen 14 et fantastisk sted for hele familien eller parret, der gerne vil slappe af og nyde roen in naturen.

Jegum er et familievenligt område med en Centerbygning med legeplads og masser af stisystemer. Der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier, så stedet er perfekt for gå-, løbe og cykelture. De opstillede bænke langs ruterne giver mulighed for små pauser.

I den nærliggende by Oksbøl er der både gode indkøbsmuligheder og en god svømmehal med vandrutsjebaner.  

 

*Udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 20901

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist sehr gemütlich, schön fand ich das Zimmer oben mit der Galerie.
Küche ist sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Grundsätzlich ein schönes Haus auf einem tollen Grundstück. Ruhig gelegen. Mit dem Hund kann man sofort raus und auf den Wanderwegen spazieren gehen. Natürlich ist es ein wenig weiter weg von Stränden und Städten, aber das weiß man natürlich vorher. Super Brötchen gab es beim kleinen Kaufmann, wo auch ein toller Spielplatz für kleinere Gäste ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bezauberndes Haus mit guter Außendarstellung und sehr ruhigem naturnahem Grundstück. Wir haben ein Haus in einem sehr guten Zustand vorgefunden und dachten es ist erst vor kurzem gebaut worden. Es ist aber ein älteres Haus das vor ca. 10 Jahren komplett neu und von Grund auf renoviert worden! Chapeau, für diesen nach wie vor sehr guten Zustand das für den Besitzer und den Veranstalter spricht!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.564
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...