Flot sommerhus med sauna og spa i Houstrups skønne skovområde

4
icon
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30004
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3510 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrups skønne skovområde ligger dette flotte sommerhus på Anders Lyhnesvej 13. Her kan I holde en dejlig ferie i et lækkert indrettet hus i smukke omgivelser, og med sauna og spabad for at fuldende ferien.

Lækker indretning med samvær i fokus og skøn terrasse

Med det samme I træder indenfor, vil I blive mødt af en lys og lækker indretning. Spisestuen med åbent ud til køkkenet er husets hjerte og det absolutte centrum, og det store vinduesparti får rummet til at lyse op. Her vil samværet blive sat i fokus.

Gennem spisestuen kommer I ud på den fine terrasse med god plads til solbadning og familiehygge. Huset ligger på en dejlig naturgrund med en stor græsplæne, som er en skøn legeplads for børnene og de barnlige sjæle. Her finder I også gyngestativ og sandkasse.

Lad dagen rinde ud på bedste vis i fantastisk selskab

Når dagen lakker mod sin ende, er det tid til at tænde op i grillen på terrassen. Havemøblerne står også til rådighed, så I kan få de sidste solstråler med, mens I nyder et lækkert måltid sammen. Lad dagen rinde ud på bedste vis, mens I betragter den smukke aftenhimmel helt tæt på.

 Efter aftensmaden kan I starte saunaen eller spabadet og lade varmen fylde jer med ny energi til endnu en herlig feriedag. For at runde dagen af på bedste vis, kan I lige nå et slag kort i sofaen eller en god film.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30004

D.
sagde , Odense

Virkelig et dejligt sommerhus. Dejlig terrasse udenom med flere hyggekroge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.300
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...