Flot sommerhus med sauna og spa i Houstrups skønne skovområde

4
icon
icon
icon
icon
2678
Anders Lyhnesvej 13, Houstrup - Søg på husnr. 30004

Midt i Houstrups skønne skovområde ligger dette flotte sommerhus på Anders Lyhnesvej 13. Her kan I holde en dejlig ferie i et lækkert indrettet hus i smukke omgivelser, og med sauna og spabad for at fuldende ferien.

Lækker indretning med samvær i fokus og skøn terrasse

Med det samme I træder indenfor, vil I blive mødt af en lys og lækker indretning. Spisestuen med åbent ud til køkkenet er husets hjerte og det absolutte centrum, og det store vinduesparti får rummet til at lyse op. Her vil samværet blive sat i fokus.

Gennem spisestuen kommer I ud på den fine terrasse med god plads til solbadning og familiehygge. Huset ligger på en dejlig naturgrund med en stor græsplæne, som er en skøn legeplads for børnene og de barnlige sjæle. Her finder I også gyngestativ og sandkasse.

Lad dagen rinde ud på bedste vis i fantastisk selskab

Når dagen lakker mod sin ende, er det tid til at tænde op i grillen på terrassen. Havemøblerne står også til rådighed, så I kan få de sidste solstråler med, mens I nyder et lækkert måltid sammen. Lad dagen rinde ud på bedste vis, mens I betragter den smukke aftenhimmel helt tæt på.

 Efter aftensmaden kan I starte saunaen eller spabadet og lade varmen fylde jer med ny energi til endnu en herlig feriedag. For at runde dagen af på bedste vis, kan I lige nå et slag kort i sofaen eller en god film.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.300
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...