Totalrenoveret aktivitetshus til 6 personer med velholdt have

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30031
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette totalrenoverede sommerhus i Houstrup er et oplagt valg til en aktiv familieferie. Her kan I holde ferie midt i den grønne natur – i et moderne og hyggeligt feriehus med et stort aktivitetsrum, et skønt uderum med flere gode terrasser samt en velholdt have med legeplads.

Totalrenoveret sommerhus – moderne og hyggeligt med opvaskemaskine og vaskemaskine

Aktivitetshuset på Fyrrekrogen 1 rummer plads til 6 personer og har i 2020 gennemgået en omfattende renovering fra ende til anden. Indretningen byder på et velafstemt miks mellem moderne og hyggeligt, og de store vinduespartier sørger for et skønt lysindfald og et udsyn til den omkringliggende natur.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter i form af en opvaskemaskine i køkkenet og en vaskemaskine på badeværelset, så oprydningen er klaret i et snuptag, og ungernes bukser kan hurtigt vaskes rene for græspletter efter en dag i haven.

Aktivitetsrum med billard, bordtennis, airhockey, dart og PlayStation 4

Der er rig mulighed for at holde aktiv ferie. I den ene ende af sommerhuset finder I et stort aktivitetsrum, hvor I kan give jer i kast med både billard, bordtennis, airhockey, dart og PlayStation 4. Her er noget for enhver smag!

Stort uderum med flere terrasser og velholdt have med fodboldmål og legeplads

I får et stort, skønt uderum med masser af plads til at nyde omgivelserne og den friske luft. På begge sider af sommerhuset er der terrasser, som er forbundet af en praktisk flisesti. Begge terrasser er afskærmede og udstyret med gode havemøbler.

Mens I daser i liggestolene eller tilbereder aftensmaden på grillen kan børnene med sikkerhed nemt få tiden til at gå i den velholdte have, der gemmer på både fodboldmål, en lille legeplads med gynge og et klatretårn med rutsjebane – således er både store og små godt underholdt.

Gå på opdagelse i Houstrups naturskønne ferieområde

Houstrup er et roligt ferieområde med oceaner af muligheder for at komme ud og udforske den vestjyske natur. En ganske kort køretur fra jeres feriematrikel ligger Blåbjerg Plantage, hvor I kan gå eller cykle en tur i det lyngklædte hedelandskab. Den smukke sandstrand er ligeledes kun et par kilometer væk, og en udflugt til Vesterhavet kan altid betale sig – ligegyldigt årstid, vind og vejr!

Det siger vores gæster om sommerhuset 30031

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man braucht. Es ist hell und gemütlich eingerichtet. Mit den zwei Terassen kann man immer mit der Sonne gehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden in dem Haus und haben uns sehr wohl gefühlt. Die Küche ist hervorragend ausgestattet. Die Betten sind sehr bequem, dass hat man selten. Das Highlight ist natürlich der Aktivitätsraum. Ob Billard,Tischtennis oder Dart. Alles hat viel Spaß gemacht und für jeden ist etwas dabei. Der großzügige Garten lädt zum verweilen ein. Natürlich darf eine Runde Fußball nicht fehlen. Wir können das Haus mit gutem Gefühl weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes und tolles Haus. Die Küche fanden wir mega. Alles was man braucht. Es fehlte absolut nichts. Man fühlt sich absolut "hyggelig". Viel Platz und auch bei schlechtem Wetter einfach mal in den Aktivitätenraum gehen und Tischtennis, Airhockey oder ne runde Billard spielen. Sich zurück ziehen und in den gemütlichen Sesseln ein Buch lesen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 2.394
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...