Dejligt sommerhus i Houstrup beliggende midt i naturen

3
icon
icon
icon

Engvejen 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30033
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette lille, fine sommerhus ligger på Engvejen 23 i det rolige Houstrup og med plads til 4 personer og 2 hunde. Med den naturskønne beliggenhed ved siden af ​​den smukke Blåbjerg Klitplantage, vil familier, der kan lide at vandre eller tage på cykelture, føle sig godt tilpas her. Både stranden og de nærmeste butikker kan nås i bil på kun få minutter – se frem til nye minder midt i den danske natur på vestkysten.

Brændeovn, opvaskemaskine og ugeneret terrasse

Feriehuset på 74 m² har plads til op til 4 personer. I alt 2 soveværelser er tilgængelige, hver med en dobbeltseng (140 x 200 og 160 x 200). Der er et tredje rum, der har en sovesofa – dette vil blive værdsat af husets teenager, der ønsker sit eget værelse.

Stuen er kombineret med det åbne køkken og spiseplads. Det fungerer som et knudepunkt for hele familien. Med trægulve og brændeovn udstråler stuen ren hygge. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I ikke behøver at spilde ferietid på at vaske op efter madlavningen. Derudover findes der en varmepumpe i huset. 

I stedet kan I enten læne jer tilbage og slappe af i sofaen eller træde ud på terrassen og nyde den friske luft i skoven. Den mere end 2.700 m² naturgrund er også omgivet af træer og buske, så du er helt uforstyrret her. Nyd fuglenes kvidren, når de flyver rundt i trætoppene, og hvis I er heldige, får I også besøg fra harer, hjorte, ræve og egern.

Tæt på Henne Strand, Bork Havn og Holmsland Klit

Som naturelsker er et sommerhus i Houstrup et godt valg. Med lige under 3500 meter til både Vesterhavet og de nærmeste indkøbsmuligheder, og med gode udflugtsmål i nærheden, er der noget for alle medrejsende.

Houstrup i sig selv er et roligt sommerhusområde med meget skov og gode vandrestier. Du finder også nogle gode skovlegepladser i nærheden. Den lille zoologiske have ved Nørre Nebel er også altid et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30033

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches kleines Haus.
Man fühlt sich sofort wohl.
Im Badezimmer fehlt noch eine weitere Lampe wie ich finde da es bei schlechtem Wetter ein bisschen dunkel ist.;).
Ansonsten Top Haus in herrlich ruhiger Gegend! Hier kann man entspannen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Häuschen, ohne Schnikschnak, dafürin einer wunderschönen ruhigen Landschaft. Hundebesitzer haben einen glücklichen Hund

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage.
Große Rasenfläche.
Viele Wege zum Spazieren.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.728
Renoveret / Byggeår:2005 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...