Klassisk rødt træsommerhus med bålplads i Houstrups grønne natur

3.5
icon
icon
icon
icon
1808
Anders Lyhnesvej 11, Houstrup - Søg på husnr. 30034

Høje træer rejser sig mod den blå himmel, og små grønne buske omkranser den store naturgrund på Anders Lyhnesvej 11. Midt på den store græsplæne står det klassiske feriehus, som med sin røde farve oser af ægte sommerhusferie.

Ægte sommerhusstil med den knitrende brændeovn

Det hyggelige hus emmer af ægte sommerhusstil med en helt enkel og venlig indretning, der straks byder jer varmt velkommen i det nye feriehjem.

I det veludstyrede køkken kan dagens middag kokkereres, mens resten af flokken hjælper med borddækningen, og efter maden kan I læne jer tilbage i den store hjørnesofa, mens opvaskemaskinen klarer dagens oprydning for jer.

Brændeovnen i stuen er den perfekte stemningssætter, og de knitrende flammer vil hurtigt fylde rummet med en behagelig varme og en afslappende atmosfære, mens I samles om en god film i fjernsynet.

Skønne terrasser, masser af hyggekroge og egen bålplads

Allerede ved første blik på det røde træhus, vil feriestemningen sænke sig over jer. Her bor I på en velholdt grund med smuk natur så langt, øjet rækker, og både på terrassen og på den store græsplæne gemmer der sig flere små hyggekroge, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr.

Den åbne, stenbelagte terrasse omgiver hele huset, og når I har brug for lidt skygge på de varme sommerdage – eller ly, når der kommer et pludseligt regnskyl – er den lille, overdækkede træterrasse helt perfekt. Her kan I nyde naturen i al slags vejr fra havestolene med en friskbrygget kop kaffe.

Huset er selvfølgelig udstyret med en grill, så I kan tilberede nogle lækre måltider i det gode vejr, men det er langt fra det eneste. Der kan også laves bål på den lille bålplads ved siden af terrassen, hvor der både kan laves snobrød og steges pølser til aftensmaden. Og efter maden kan I varme jer ved gløderne og dele dagens ferieoplevelser, mens mørket falder på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...