Klassisk rødt træsommerhus med bålplads i Houstrups grønne natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30034
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Høje træer rejser sig mod den blå himmel, og små grønne buske omkranser den store naturgrund på Anders Lyhnesvej 11. Midt på den store græsplæne står det klassiske feriehus, som med sin røde farve oser af ægte sommerhusferie. Med 2 soverum, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, er huset perfekt til familien på 4.

Ægte sommerhusstil med den knitrende brændeovn

De lyse vægge og den moderne hyggelige indretning byder jer varmt velkommen i det nye feriehjem. I det veludstyrede køkken kan dagens middag kokkereres, mens resten af flokken hjælper med borddækningen, og efter maden kan I læne jer tilbage i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer dagens oprydning for jer.

Brændeovnen i stuen er den perfekte stemningssætter, og de knitrende flammer vil hurtigt fylde rummet med en behagelig varme og en afslappende atmosfære, mens I samles om en god film i fjernsynet.

Ved den overdækkede indgang har I en ekstra baggang med plads til opbevaring. Til de træningsglade er der i skuret både vægte og et stativ til at lave dips, så træningen kan holdes ved lige, selvom I er langt hjemmefra.

Skønne terrasser, masser af hyggekroge og egen bålplads

Allerede ved første blik på det røde træhus, vil feriestemningen sænke sig over jer. Her bor I på en velholdt grund med smuk natur så langt, øjet rækker, og både på terrassen og på den store græsplæne gemmer der sig flere små hyggekroge, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr.

Den åbne, stenbelagte terrasse omgiver hele huset, og når I har brug for lidt skygge på de varme sommerdage – eller ly, når der kommer et pludseligt regnskyl – er den lille, overdækkede træterrasse helt perfekt. Her kan I nyde naturen i al slags vejr fra havestolene med en friskbrygget kop kaffe.

Huset er selvfølgelig udstyret med en grill, så I kan tilberede nogle lækre måltider i det gode vejr, men det er langt fra det eneste. Der kan også laves bål på den lille bålplads ved siden af terrassen, hvor der både kan laves snobrød og steges pølser til aftensmaden. Og efter maden kan I varme jer ved gløderne og dele dagens ferieoplevelser, mens mørket falder på.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30034

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleineres Ferienhaus der "kurzen Wege". Das Haus ist mit allem notwendigen ausgestattet, besitzt sowohl einen überdachten als auch nicht überdachten Terrassenbereich. Selbst bei regnerischem Wetter kann man so noch frische Luft genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Häuschen mit großem Garten. Alles vorhanden, sauber und praktisch. Die Betten sind bequem. Das Grundstück ist mit Büschen und Bäumen umgeben. Im Schuppen standen gute Fahrräder zur Nutzung. Wir waren zu zweit und haben den Aufenthalt genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit einem sehr schönen Grundstück

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...