Hyggeligt feriehus på ugeneret naturgrund i det smukke Houstrup

3
icon
icon
icon
2468
Anders Lyhnesvej 5, Houstrup - Søg på husnr. 30036

Midt i Houstrups grønne skovlandskab ligger dette hyggelige feriehus på Anders Lyhnesvej 5. Her er rammerne sat for en skøn ferie i helt ugenerede omgivelser i et lyst og venligt feriehjem med brændeovn.

Indbydende og imødekommende indretning

De lyse trælofter kombineret med de hvide vægge gør omgivelserne indbydende og imødekommende, og her er det helt sikkert, at I vil føle jer hjemme fra start af. På de i alt 96 m² er der rigtig god plads til maks 5 personer.

Den venlige indretning og de afdæmpede farver komplimenterer hinanden godt, og over alt i huset hersker en afslappende atmosfære. Når det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen i det kombinerede køkken- og stuerum og lytte til de knitrende flammer, mens I slapper af på sofaen.

De huslige pligter er hurtigt overstået her, og især småbørnsfamilierne vil glæde sig over de gode, praktiske faciliteter, som omfatter både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og selvfølgelig en helt gratis internetforbindelse.

Bo helt ugeneret i de smukkeste omgivelser

Huset ligger i de smukkeste omgivelser, omkranset af skovens høje træer, som både afskærmer, giver læ og gør beliggenheden helt fredfyldt og ugeneret. Den åbne terrasse er indhegnet, så børnene kan få lov til at lege udenfor, mens I tilbereder aftenens måltid i køkkenet – og på en lun sommeraften står grillen selvfølgelig klar til jer.

Feriehjemmet er omgivet af en stor græsplæne, som er perfekt til leg og boldspil. Og til de mindste feriegæster er der lavet et lille legehjørne mellem træerne med gyngestativ og legehus, hvor de kan få mange gode timer til at gå.

Selv om I bor helt uforstyrret, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden. Både den brede sandstrand og flere hyggelige feriebyer ligger kun en lille køretur væk, og har I lyst til en naturoplevelse ud over det sædvanlige, er den smukke Blåbjerg Plantage kun et kort stykke vej væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...