Hyggeligt feriehus på ugeneret naturgrund i det smukke Houstrup

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30036
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrups grønne skovlandskab ligger dette hyggelige feriehus på Anders Lyhnesvej 5. Her er rammerne sat for en skøn ferie i helt ugenerede omgivelser i et lyst og venligt feriehjem med brændeovn.

Indbydende og imødekommende indretning

De lyse trælofter kombineret med de hvide vægge gør omgivelserne indbydende og imødekommende, og her er det helt sikkert, at I vil føle jer hjemme fra start af. På de i alt 96 m² er der rigtig god plads til maks 5 personer.

Den venlige indretning og de afdæmpede farver komplimenterer hinanden godt, og over alt i huset hersker en afslappende atmosfære. Når det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen i det kombinerede køkken- og stuerum og lytte til de knitrende flammer, mens I slapper af på sofaen.

Køkkenets opvaskemaskine sørger for at de huslige pligter hurtigt er overstået her, og her er selvfølgelig også gratis internetforbindelse.

Bo helt ugeneret i de smukkeste omgivelser

Huset ligger i de smukkeste omgivelser, omkranset af skovens høje træer, som både afskærmer, giver læ og gør beliggenheden helt fredfyldt og ugeneret. Den åbne terrasse er indhegnet, så børnene kan få lov til at lege udenfor, mens I tilbereder aftenens måltid i køkkenet – og på en lun sommeraften står både kul- og gasgrill selvfølgelig klar til jer.

Feriehjemmet er omgivet af en stor græsplæne, som er perfekt til leg og boldspil. Og til de mindste feriegæster er der lavet et lille legehjørne mellem træerne med gyngestativ og legehus, hvor de kan få mange gode timer til at gå.

Selv om I bor helt uforstyrret, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden. Både den brede sandstrand og flere hyggelige feriebyer ligger kun en lille køretur væk, og har I lyst til en naturoplevelse ud over det sædvanlige, er den smukke Blåbjerg Plantage kun et kort stykke vej væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30036

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und lädt zum wohlfühlen ein. Tolles Grundstück das uneinsehbar ist. Einzig das Bad ist schon sehr klein und die Toilettenspülung gewöhnungsbedürftig

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes renoviertes Haus mit allem was man braucht. Der große Garten mit kleinem Wald war für die Kinder ganz toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...