Charmerende stråtagshus i idylliske omgivelser

3
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30037
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtækte hus emmer af ægte sommerhuscharme, og her vil I straks komme i feriestemning. Nyd en afslappende ferie med dem, du holder af, i fredfyldte og idylliske omgivelser langt væk fra hverdagen.

Ægte hygge på en stor og idyllisk grund

På Ndr. Skovvej 26 er der lagt op til en oplevelsesrig ferie på den 3.286 m² store grund.

Allerede udenfor udstråler det fine hus klassisk sommerhuscharme, og siden det blev opført i 1976, er der blevet renoveret totalt, senest i 2021, så den charmerende sommerhusstil er blevet kombineret med en moderne indretning.

Den gode møblering, den gratis internetforbindelse og fladskærms-TV’et sørger for en afslappende og hyggelig ferie med hele familien i de skønneste omgivelser.

Drømmeagtig stemning i den fine have

Den store grund sætter rammerne for en ferie midt i den fantastiske natur. De mange hyggekroge og de høje træer, der vokser rundt omkring på grunden, giver jer følelsen af at bo midt i skoven i helt eventyrlige omgivelser. Nyd fuglenes sang og duften af den friske natur, mens I slikker sol på terrassen og ser børnene lege. En del af den skønne terrasse er overdækket, så det er naturligvis også muligt at finde en skyggeplads her eller under de store træer. Til jeres bedste, firbenede ven er der et stykke af grunden ved vandhullet, der er indhegnet.

Udenfor finder i også en lille wellness oase i form af vildmarksbad, udesauna og udebruser.

Efter en lang dag i det fri, kan I runde godt af ved at tænde op i brændeovnen og lade de knitrende flammer sprede masser af varme og feriestemning, mens mørket falder på udenfor.

Den herlige natur lægger op til udflugter

Ikke langt fra huset ligger den brede sandstrand og det brusende Vesterhav, der hele året rundt byder på nye oplevelser. Der er også mulighed for en cykel- eller gåtur gennem skoven og hedelandskabet på det store netværk af stier.

Her har I et godt udgangspunkt for masser af fine udflugtsmuligheder og oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30037

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein fantastisches Haus in naturschöner Umgebung! Wir waren zu zweit und hatten kein Problem mit dem kleinen Bad oder der Raumspartreppe! Sauna, Badetonne und Garten waren super! Küchenausstattung und 3 Smart-TV ***** Wir kommen garantiert wieder, was aufgrund der Buchungen leider erst wieder 2025 möglich ist!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön,das Bad etwas klein.Wir haben die Aussendusche benutzt,was sehr schön war.Das eingezäunte Grundstück hat uns und unserem Labbi besonders gefallen.Wir werden es bestimmt noch mal buchen.

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et rigtig hyggeligt lille sommerhus med en perfekt grund.

Huset er hyggeligt indrettet og i haven kan man få mange timer til at gå. Der er en lille sø med en bro. Masser af dyreliv med bl.a. fugle og egern.
Pladsen er lidt trangt i huset, men vi vil sikkert gerne komme en anden gang.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 3.286
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...