Lyst sommerhus med fantastisk udeareal og stor lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Engvejen 4, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30042

Beliggende i naturskønne Houstrup på Engvejen 4 finder I et pragtfuldt sommerhus med masser af plads til leg og udeliv. Trækker I indenfor, sørger brændeovnen for den rette feriestemning, og husets sammenhængende stue- og køkkenområde bliver det naturlige samlingspunkt for familien. Der er plads til op til 6 personer, og hunden er meget velkommen.*

Leg, spil og hygge i centrum

I dette feriehus finder I de helt rigtige rammer for en familieferie. Med sit lyse køkken- og stueområde ud i ét, kan I alle samles omkring madlavningen, hyggestunden eller et brætspil. Børnene kan have deres egen soveafdeling og nyde at sove i køjeseng, mens I forældre nyder roen i den anden ende af huset.

Fra stuen træder I direkte ud på den dejlige store og lukkede terrasse. Med direkte udsyn til den enorme naturgrund kan I som familie samles om alt fra grill og solbadning over bålhygge til leg, spil og aktiviteter. I husets udeskur kan cyklerne eller barnevognen stå tørt og sikket.

Læn jer roligt tilbage for en stund, mens børnene og hunden boltrer sig. De mindste kan lægge sig i sansegyngen og fascineres af trætoppene og fuglesang, mens de store børn kan brænde krudt af på trampolinen eller træne deres målskydningsteknik. Sidst på dagen kan I alle samles om bålpladsen med skumfiduser eller snobrød.

Et område med mange muligheder

Med en opvaskemaskine i sommerhuset er de praktiske opgaver hurtigt klaret, så I hellere kan nyde et glas vin foran brændeovnen eller udforske stranden og områdets smukke natur. Fra Engvejen 4 har I nem adgang til et væld af ruter både til fods, på to hjul og på hesteryg. Desuden finder I et hav af spændende udflugtsmål i området med bl.a. badeland, vikingeland, skinne cykling og Henne Strand med gode spise- og shoppemuligheder.

 

*Grundet allergi venligst ingen katte.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2004 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...