Lyst og stilfuldt feriehus med ugeneret beliggenhed i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon
Anders Lyhnesvej 16, Houstrup - Søg på husnr. 30046

Gemt blandt skovens høje træer står dette skønne feriehus på Anders Lyhnesvej 16. Huset er stilfuldt indrettet med moderne møbler og lyse omgivelser, og her bor I helt ugeneret i det smukke skovlandskab. Prikken over i’et er den dejlige brændeovn, som sørger for varme og masser af feriestemning året rundt.

Nyrenoveret og stilfuldt – med den klassiske brændeovn

Det er nemt at se, at det flotte ikke-ryger hus er blevet renoveret i 2017, og den stilfulde og moderne indretning kombineret med de hvidmalede vægge og lofter sætter rammerne om en ferie i flotte omgivelser med alle moderne faciliteter i orden.

Stue, spiseafdeling og køkken flyder her sammen i ét stort opholdsrum, og de store vinduespartier inviterer solens lys indenfor, samtidig med, at I får en skøn udsigt ud over haven og den flotte natur, der omgiver jer. Og mens I slapper af på sofaen eller tager et spil kort rundt om spisebordet, vil den knitrende brændeovn fylde rummet med varme og masser af herlig feriestemning.

Huset rummer plads til 6 personer og er det perfekte valg til den næste familieferie – eller måske en romantisk og uforstyrret ferie for to?

Ugenerede solskinsdage på terrassen og smuk natur over alt

På den åbne terrasse er der gjort klar til, at I kan nyde det gode vejr, og både havemøbler, liggestole og grill står til rådighed fra feriens start, så I kan læse en god bog i solen eller flytte det nybagte morgenbrød og den friskbryggede kaffe udenfor på en lun sommermorgen. De høje træer, der omkranser grunden, giver jer en helt ugeneret beliggenhed med masser af ro og fred.

Den store græsplæne er den perfekte legeplads til de små feriegæster, og der kan både spilles bold eller laves opdagelsesrejser blandt skovens træer. Måske er I endda heldige at få besøg af et rådyr eller spotte et egern i trætoppene!

Houstrup er et af de smukkeste og rigeste naturområder, og her er både skov, hedelandskab, klitter og en kilometerlang sandstrand, som desuden kun ligger få minutters kørsel fra huset. Her er der noget for enhver smag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2017 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...