Klassisk feriehus med brændeovn på skøn naturgrund

3
icon
icon
icon

Sivvejen 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30047
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3720 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Op til 6 personer kan her på Sivvejen 7 i Houstrup sammen tilbringe ferien. Det nyligt renoverede hus ligger på en smuk naturgrund midt i det flotte, vestjyske landskab. Her kan I sammen holde en afslappende familieferie – hvor også hunden er hjerteligt velkommen.

Hyggelige stunder foran den knitrende brændeovn

Det nyligt renoverede feriehus er indrettet til 6 personer med sovepladser fordelt på tre velindrettede soveværelser. Både badeværelset og køkkenet er af nyere dato, og det veludstyrede køkken ligger separat sammen med spisebordsafdelingen. Her kan hele familien samles om madlavningen efter en hyggelig feriedag i det blå.

I stuen finder I et ekstra spisebord, hvor der kan afholdes spilaftener og drikkes varm kakao på de kolde dage. Fra stuen har I en fantastisk udsigt til den skønne naturgrund gennem de store vinduer. Når det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og varme jer ved de knitrende flammer.

Fra stuen har I adgang til den overdækkede terrasse, hvor I selv i fugtigt vejr kan nyde den friske havluft. En 2. terrasse er åben og oplagt til afslapning i liggestolene i det varme solskinsvejr. Grunden er omkranset af skovens høje træer, hvilket både giver god læ og masser af privatliv.

På grunden finder I flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer ned med en kop kaffe og lytte til fuglenes sang i trætoppene.

Udforsk vestkystens smukke natur

Kort vej fra jeres feriehjem begynder den smukke Blåbjerg Plantage, som indeholder et hav af vandre-, cykel- og ridestier. En gåtur gennem det lyngklædte hedelandskab fører jer hele vejen til klitterne og til sidst den brede sandstrand. Her får I storslået og mangfoldig natur.

De omkringliggende feriebyer som Henne Strand, Nørre Nebel og Hvide Sande lægger både op til shopping og lækre måltider på de mange små caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30047

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum wohlfühlen. Geräumig und funktionell eingerichtet. Alles vorhanden um den Alltag zu bewältigen. Gemütlich eingerichtet und die Schlafplätze sind sehr bequem.
Sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches älteres Ferienhaus, sauber , hell und freundlich. Das Grundstück und die Terassen super, mit vielen Sitzgelegenheiten.Die Küche ist gut ausgestattet, eigentlich alles da was man im Urlaub benötigt. Hier kann man sich gut erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Äußerlich ist das Haus sehr gefällig, die Raumaufteilung ist nahezu perfekt für sechs Personen, zumal es von fast jedem Raum ins Freie geht. Die Ausstattung ist zweckmäßig und es gibt Radio und Fernseher sowie drei Sitzecken, so sodass man sich auch mal getrennt seinen Interessen widmen kann. Auch im Außenbereich gibt es drei Terrassen mit Tisch und Sitzmöbeln. Das Grundstück ist gepflegt und ausreichend groß zum Spielen und sonnenbaden.
Einziges Manko, dass in einem Schlafzimmer der Sicherungskasten, der die Atmosphäre stört.
Insgesamt ist das Haus sehr empfehlenswert und bietet ein gutes Preis- Leistungsverhältnis.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.950
Renoveret / Byggeår:2012 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...