Hyggeligt træsommerhus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30066
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige feriehus kommer der ikke til at mangle noget på jeres ferie: Brændeovnen, saunaen og en dejlig privat grund med en god terrasse garanterer jer en rigtig skøn ferie.

Hyggelig sommerhusferie i Houstrup – med sauna

De 75 m² rummer plads til 6 personer og sætter rammerne for en hyggelig sommerhusferie i godt selskab. Husets hjerte er opholdsrummet med kombineret stue og spiseafdeling, som grænser op til det veludstyrede køkken. De store vinduer og de lyse trævægge gør ikke-ryger huset til et venligt feriehjem.

I saunaen kan I tanke ny energi og slappe af efter en lang og aktiv feriedag ude i det blå, mens det fine sofahjørne indbyder til hyggelige film- og spilleaftener med en god kop kaffe. Her kan I også tænde op i brændeovnen og nyde udsigten ud i haven, mens varmen og feriestemningen breder sig.

Dejlig beliggenhed i ugenerede naturomgivelser

Den velholdte, delvist overdækkede terrasse er perfekt til familiegrillaftener og afslappende dage i det dejlige solskinsvejr. Her sørger havemøblerne og liggestolene for, at I kan slappe af på bedste vis i varmen, mens børnene og hunden leger på den 2.000 m² store græsgrund.

På Jens Thomsensvej 20 er I sikret en fredfyldt ferie, og de mange træer, der omgiver huset, sørger for masser af privatliv til at nyde feriedagene i det rolige ferieområde. Bålstedet er det oplagte sted at bruge en sommeraften – mærke varmen i kinderne, mens i laver snobrød eller rister skumfiduser.

Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, byder området på masser af fine cykel- og vandreruter, fiskesøer, strande og hyggelige feriebyer. Alt dette ligger kun en lille køretur væk, og der er rig mulighed for at planlægge en udflugt eller to.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30066

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich war das zweite Mal in diesem Haus und bin wieder begeistert von der guten Ausstattung. Alles ist sehr gepflegt und ordentlich. Bettzeug und Matratzen garantieren einen erholsamen Schlaf. Das Grundstück ist mit der neuen Feuerstelle und dem Picknicktisch sehr liebevoll gestaltet. Es liegt wunderbar uneinsehbar hinter Büschen und Bäumen. Durch die großen Terrassenscheiben kann man Singvögel und Eichhörnchen beobachten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus gesamt ist gemütlich gut aufgeteilt.
Hervorzuheben ist die Ausstattung der Küche in der Menge und Beschaffenheit von Geschirr, Besteck etc. Eine so gute Auswahl an Pfannen, in einem tadellosen Zustand, habe wir in den Jahren
noch nicht gesehen.

Die Sauna lud zum relaxen ein, ein gute Auswahl an Sitzmöglichkeiten, von Ruhesessel über Sofa und unterschiedlichen Stühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine gemütliche Einrichtung, tolle Betten. Mit der Wärmepumpe und dem Kamin bekommt man das Haus schön warm. Die Küche lädt zum Kochen ein, ist alles vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...