Skønt feriehus med sauna, super terrasser og stor grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30069
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et rigtigt godt bud på et sommerhus til familiens ferie finder du her på Anders Lyhnesvej 9 i det naturskønne Houstrup. Det dejlige hus har med brændeovn, sauna, opvaskemaskine og et skønt udeareal alle ingredienser for hygge og velvære med hele familien -og hunden er også hjertelig velkommen.

Plads til afslapning med brændeovn og sauna

Måske er det fuglesangen fra de omkringliggende træer, der har vækket dig, eller var det regnens tromlen på taget? Det er den der magiske tid på dagen, hvor verden og især børnene stadig sover, og du kan lave en kop kaffe og liste ud på terrassen i nattøj med en trøje over. Måske får du den ide at tage hunden i snor med over til campingpladsen for at hente rundstykker, imens familien vågner op og dækker bord i opholdsstuen med den hyggelige spiseplads, hvor der er god plads til hele banden.

På kølige dage sørger den energibesparende varmepumpe for velvære i dette fine sommerhus, der med træværk og gode møbler emmer af hygge og samtidigt er lyst og venligt med loft til kip, godt lysindfald og en skøn udsigt til den store grund. Når der skal hygges inden døre, kan I tænde op i brændeovnen og så egner alkoven i stuen sig super til en lille morfar eller til et hyggeligt læse-højt-hjørne for børnene.

Anders Lyhnesvej 9 er indrettet med 3 gode soverum – 2 med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge. Med egen sauna er der mulighed for ekstra afslapning og selvforkælelse. Naturligvis har du en god w-lan forbindelse og som et absolut ”must” er det praktiske køkken udstyret med den familieferie-venlige opvaskemaskine.

Skønne terrasser og stor grund

Dette fantastiske sommerhus i Houstrup ligger dejligt privat. Rundt om huset smyger terrassen sig. En del er overdækket og du finder altid et perfekt læhjørne. Grunden er stor og dejligt lukket med carport, skur og en petanque-bane, hvor I kan udfordre hinanden. Derefter kan de voksne hvile sig på de bekvemme havemøbler og børnene kan lege med hunden på plænen mellem frugttræerne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.100
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...