Lyst træsommerhus med sauna i ugenerede omgivelser

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30080

Er det tid til en pause fra hverdagen, så er dette lyse træsommerhus med sauna i helt ugenerede omgivelser det perfekte valg, når der skal tankes ny energi og nye kræfter efter den travle hverdag. Huset er udstyret til 6 personer, og her må I medbringe to hunde.

Lyst indrettet og udstyret med sauna

Træhuset er en god blanding mellem den klassiske og moderne sommerhusferie med ekstra wellness-faktor. Her finder I nemlig en sauna, hvor I kan slappe ekstra meget af og glemme hverdagens strabadser. Også et sikkert hit i de kolde vintermåneder, hvor I hurtigt kan få varmen efter en lang gåtur under trætroppene.

Også brændeovnen vil sørge for masser af varme og god feriestemning, når vejret er køligt, og mens vinden suser uden for døren, kan I nyde en varm kop kaffe rundt om sofabordet.

Indretningen er lys og moderne, og i det store opholdsrum er der god plads til, at hele familien kan være sammen. De store tagvinduer sørger for, at rummet virker endnu lysere og venligere, og her er der lagt op til masser af gode feriestunder med fælles madlavning, kortspil og filmaftener.

Dejlig og uforstyrret beliggenhed midt i Houstrups skov

Huset ligger på en skøn naturgrund på Jens Thomsensvej 18, og her får I en helt uforstyrret beliggenhed med masser af høje træer, der omkranser huset. I bor midt i Houstrups flotte skovområde, og den store skov er ikke kun den perfekte legeplads for børnene, men også for hundene.

På den åbne terrasse kan I slappe af i liggestolene og lytte til fuglenes fløjten, mens solen varmer, og børnene og hunden leger og går på opdagelse mellem træerne. Den delvist overdækkede terrasse gør, at I kan tilberede lækre feriemåltider på grillen selv i dårligt vejr.

Kun få minutters kørsel væk ligger den populære ferieby Henne Strand, og her finder I et hav af gode restauranter, hyggelige caféer og shoppemuligheder. Også den skønne sandstrand er en lille køretur væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...