Dejligt feriehus med fantastisk udeområde og plads til hele familien

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30090
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende feriehus i Houstrup har plads til hele familien med 8 sovepladser. Der er masser af plads til leg og sjov for børn og voksne i feriehusets store have med legeredskaber på den 5.211 kvadratmeter store grund. Feriehuset har en skøn overdækket terrasse, så I kan nyde den fantastiske have i alt slags vejr. Tag endelig også hunden med, da sommerhuset byder op til to hunde velkomne. På de kolde dage kan I slappe af i sommerhusets dejlige badekar.

Skønt sommerhus med hyggelig indretning, badekar og gulvvarme

Feriehuset i Houstrup er hyggeligt indrettet, og der er ingen tvivl om, at afslapning og feriehygge med familien er i højsædet. Samlingspunktet i sommerhuset er det skønne kombinerede spise- og køkkenområde, hvor der kan nydes et godt måltid mad og varmen fra feriehusets brændeovn.

Hvis vestenvinden har vist tænder, kan I varme jer i feriehusets badekar. Derudover er begge sommerhusets badeværelser, stue og to af soveværelserne i stueplan indrettet med gulvvarme – så kolde fødder bliver ikke et problem! Sommerhuset er naturligvis udstyret med opvaskemaskine, så ferien i stedet kan bruges på en god bog eller et sjovt brætspil.

Feriehus med stor lukket terrasse og have i private omgivelser

Sommerhuset er beliggende på en 5.211 kvadratmeter stor grund med masser af privatliv i naturskønne omgivelser. Den dejlige store have er udstyret med blandt andet gyngestativ og sandkasse til børnene, og der er masser af plads at boltre sig på for hunden.

Eftermiddagssolen kan nydes på feriehusets skønne lukkede, vestvendte terrasse. Skulle det ske, at I trænger til en pause fra solens stråler, kan I kravle i skygge under den herlige overdækkede og afskærmede terrasse og nyde et koldt glas hvidvin. Sommerhuset har også en østvendt hyggekrog, hvor en kop kaffe kan nydes i morgensolen.

Hold ferie i naturskønt område ikke langt fra indkøb

Med adresse på Fyrrekrogen 17 i Houstrup har I rig mulighed for at nyde den fantastiske vestjyske natur. En gåtur med hunden ved Vesterhavet eller gennem Blåbjerg Klitplantage er kun få kilometer væk, når I holder ferie i Houstrup.

Nærmeste større supermarked findes i Nr. Nebel, hvor der også er mulighed for at handle i en række specialbutikker. Derudover er der kun en halv time i bil til den charmerende havneby Hvide Sande, hvor der både er restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30090

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit einem großen Grundstück für große und kleine Kinder das in einer Sackgasse liegt. Küche ist gut ausgestattet…. in den Betten lässt es sich gut schlafen und zwei gute Badezimmer

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus auf tollem Grundstück in schöner Umgebung. Hochwertig ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön gelegen und lässt fast keine Wünsche offen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 5.211
Renoveret / Byggeår:2013 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...