Unikt sommerhus midt ude i skoven med bålplads og hundegård

4
icon
icon
icon
icon

Skovvej 27, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30101
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til fred, ro og flot natur på den næste ferie? Så er dette unikke sommerhus i Houstrup bestemt værd at se nærmere på. Det rummelige træhus byder på plads til 5 personer og 2 hunde. Her kommer I til at bo midt ude i skoven, og I får ikke mindst et fantastisk uderum med skønne terrasser, egen bålplads og hundegård.

Rummelig atmosfære med brændeovn, badekar og hems

Velkommen på Skovvej 27 – en ferieadresse lidt ud over det sædvanlige. Her får I et unikt sommerhus med en rummelig atmosfære; højt til loftet og med en velafstemt indretning.

Ferieboligens hjerte er det åbne opholdsrum (med gulvvarme), der kombinerer stue og køkkenalrum i ét samlet rum. Her står desuden sommerhusets brændeovn, som altid sørger for god ferieatmosfære. Fra opholdsrummet har I den fineste udsigt ud til det grønne skovområde gennem de store vinduespartier.

Badeværelset er udstyret med badekar, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. Ud over 2 soveværelser med dobbeltsenge er der en hems med enkeltseng.

Ugeneret beliggenhed midt i skoven – med gode terrasser, bålplads og hundegård

Det fine træsommerhus ligger på en ugeneret plet i Houstrups skovområde. Her får I virkelig følelsen af at bo midt inde i skoven med fuglesang i trætoppene – og måske er I heldige at få besøg af skovens lokale beboere som rådyr, krondyr, ræve, harer og mange andre.

Den 2.700 kvadratmeter store grund byder på et fantastisk uderum med masser af hyggekroge. Rundt om sommerhuset er der flere gode terrasser, blandt andet en stor sydvendt terrasse med overdækning og afskærmning. Der er desuden en bålplads og en hundegård på grunden.

Fra feriematriklen går der en sti direkte til skoven og en mountainbikebane, som ligger blot 100 meter væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30101

D.
sagde , Danmark

Et lækkert skovhus som lige passer til fire personerSoverum:2
Bolig-/Grundareal:88 / 2.700
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...