Lyst sommerhus med brændeovn, sauna, sandkasse og vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30113
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Ndr. Skovvej 1 ligger dette dejlige feriehus, som er perfekt til familieferien. Her får I masser af muligheder for at koble af både indenfor foran den knitrende brændeovn og ovre i sofahjørnet med en god film, eller udenfor rundt om havebordet, mens grillen steger aftensmaden færdig. Vil I gerne nyde godt af lidt ekstra luksus, kan I tænde op i saunaen eller hygger i vildmarksbadet og blive godt varmet igennem.

Lyst indrettet og klar til hyggen – vildmarksbad på terrassen

Det store vinduesparti igennem hele stuen giver en masse lys og varme, som fremhæver den store lyse stue. Her kan I tage et spil kort sammen, eller bare hygge jer omkring sofabordet med en god kop kaffe eller varm kakao på en kold efterårsdag, for med husets varmepumpe, er temperaturen altid behagelig indenfor.

Køkkenet er også lyst og godt udrustet og indbyder til et par gode hyggestunder, mens I får lavet en velsmagende middag sammen. Til køkkenet hører der også en opvaskemaskine til, så oprydningen bliver let som en leg.

På Ndr. Skovvej 1 er der også mulighed for ekstra wellnes, da huset har en skøn sauna med tilgang fra badeværelset, hvor den lyse indretning også er gennemført. Derudover findes der noget ekstra lækkert på terrassen – et vildmarksbad!

Lækre læterrasser og stor græsplæne med plads til alle

Rundt om huset er der flere terrasser med læ og på den 2100 kvadratmeter store grund er der rigeligt med plads til sjov og leg for store og små. På de varme dage er det en super god idé at hive solsengene ud på terrassen og nyde godt af solens stråler, mens den friske duft af skov omringer jer, og børnene leger i sandkassen eller gynger på det fine gyngestativ i haven.

Ndr. Skovvej ligger tæt på Blåbjerg Klitplantage, som er er “must” at se, hvis I ønsker at opleve naturen på nært hold. Her er mulighed for at gå lange ture i skoven eller tage en tur på den medbragte mountainbike på en af de mange ruter.

Der er også mulighed for at nyde samværet i skoven, da der er opsatte borde og bænke, I kan hygge jer omkring en god medbragt frokost.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30113

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Ferienhaus mit schönem naturbelassenem Grundstück, Sauna, Badezuber und gemütlichen Kamin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein kleines gemütliches Ferienhaus. Genauso wie wir uns das vorgestellt hatten. Es ist alles da, was man für einen schönen Urlaub braucht. Der Badebottich war für uns eine Neue Erfahrung, die viel Spass gemacht hat.

Es war alles gut

DK
D.
sagde , Danmark

Så fint og dejligt sommerhus vil helt sikkert leje det igen

Alt er så fint

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2013 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...