Skønt feriehus med spa, sauna og vildmarksbad i Houstrup

3
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30116
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus, hvor I kan holde en ferie, der er fyldt med afslapning? Så er feriehuset på Fyrrekrogen 21 i Houstrup et oplagt valg til jer! Feriehuset, der rummer plads til op til 6 personer, byder nemlig på både spa, sauna og vildmarksbad, som I kan nyde mange afslappende stunder i på jeres ferie.

Hyggelig indretning med spa og sauna

I sommerhuset på Fyrrekrogen 21 i Houstrup vil I blive budt inden for til en hyggelig indretning, der danner rammen om jeres ferie. I vil uden tvivl hurtigt føle jer godt tilpas her!

Flere af sommerhusets højdepunkter finder I på det ene af sommerhusets badeværelser. Her venter jer et wellnessområde med spa og sauna, som indbyder til afslappende stunder på jeres ferie, hvor I kan få slappet fuldstændig af og komme helt ned i gear.

Samlingspunktet og hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse, og hvor I kan samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder med lækker mad, sjove spil og gode film. Alt imens I hygger jer i alrummet, fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitren.

I sommerhuset har I 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan få samlet ny energi til de kommende feriedage. Med hele 2 badeværelser med gulvvarme slipper I for kø og kolde tæer fra morgenstunden.

Stort udeområde med vildmarksbad og terrasse

Sommerhuset på Fyrrekrogen 21 er beliggende på en grund i Houstrup, der er mere end 2.800 kvadratmeter stor, og her er der masser af plads, I kan boltre jer på. På det store udeområde venter jer også et af sommerhusets højdepunkter: vildmarksbadet.

I det skønne vildmarksbad kan I sætte jer godt til rette og nyde masser af afslapning under åben himmel. I bør også hoppe en tur i vildmarksbadet under aftenens stjernehimmel – det er helt fantastisk!

På udeområdet har I også en dejlig terrasse, der er lukket og delvist overdækket, så her kan I altså både sidde i ly og læ. I har havemøbler og liggestole, som I kan læne jer tilbage i på terrassen, og om aftenen kan I samles på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på grillen.

Skøn natur i Houstrup

I Houstrup er der en masse skøn natur, som I kan opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet tage ud på en gå- eller cykeltur ad områdets stier, hvor I kan opleve den skønne natur helt tæt på. I kan også tage en tur til Blåbjerg Klitplantage, hvor I har mulighed for at opleve naturen på tæt hold.

Vesterhavet er også et udflugtspunkt, som I naturligvis skal besøge i løbet af jeres ferie. De brede sandstrande og blå bølger ligger 3,5 kilometer fra jeres ferieadresse, og uanset hvordan vind og vejr arter sig, er det værd at tage en tur til Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30116

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit großem Garten und Hot Tub, Whirlpool und Sauna, riesige überdachte Terrasse,
ruhige Lage und kleiner Laden am Campingplatz zu Fuß
zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Familien Haus. Kleinkind geeignet. Mit Sandkiste und Kleinkind Rutsche im Garten. Mit Blick auf ein idyllisches Wäldchen. Eingezäunter überdachter Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit einer wunderschönen Terrasse und GartenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 2.872
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...