Skønt sommerhus med sauna og spa i idylliske omgivelser

3
icon
icon
icon

Rohdesvej 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30125
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blandt skovens dyr og de høje træer står dette fine sommerhus og venter på jer. De røde brædder og den smukke natur i baggrunden maler et idyllisk billede af en vaskeægte sommerhusferie i dejlige og rolige omgivelser. Her kan I helt sikkert holde en skøn feri

Hyggelig og praktisk indrettet med et strejf af luksus

Det hyggelige træsommerhus på Rohdesvej 10 er perfekt til en familie eller et par venner, og hunden er også velkommen her. Huset er hyggeligt indrettet med et stort vinduesparti i stuen, der giver et fint lysindfald, og et dejligt, delvist åbent køkken ind til stuen.

Der er tænkt på det hele, også det praktiske, og i bryggerset finder I en vaskemaskine, så det snavsede tøj hurtigt kan blive klar til brug igen efter en dejlig dag i den grønne natur. Der er også et gæstetoilet, så I slipper for lange køer om morgenen.

Der er selvfølgelig ikke kun fokus på det praktiske her. I det store badeværelser finder I nemlig en sauna og et spabad, som gør ferien ekstra luksuriøs. Her kan I helt sikkert tilbringe nogle skønne, afslappende aftener eller få varmen på de kolde dage.

Skønne terrasser og et dejligt græsareal til leg og boldspil

Fra køkkenet går turen ud på den hyggelige morgenterrasse, og derudover har I også en stor, åben terrasse, hvor I rigtig kan smide benene op og nyde dagen og feriefreden i liggestolen.

Den store have er en skøn legeplads for både hundene og børnene, som også kan få glæde af gyngestativet. Der er også god plads til et spil bold for dem, der ikke kan sidde stille – store som små feriegæster.

Især de dejlige lune sommeraftener lægger op til en rigtig grillaften på terrassen, og grillen står selvfølgelig klar til fri afbenyttelse. Få en god snak over aftensmaden, og nyd den stille sommeraften, mens solen langsomt forsvinder bag træerne.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30125

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super, und auch das Team von Esmark war sehr freundlich und hilfsbereit,auch die Gegend war sehr schön, wir kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Man kommt nach langer Fahrt erschöpft am Ferienhaus an und hält direkt den Atem an: großer Garten mit Wiese, tollen Spielmöglichkeiten für die Kinder, die sich sofort daheim fühlen und sich voller Glück austoben können. Ringsum stehen Baume, die den Garten liebevoll umgeben. Betritt man das Innere der Ferienwohnung wird man von einer hellen freundlichen Atmosphäre überrascht. In der Küche befinden sich alle wichtigen Dinge, es gibt einen großen Kühlschrank, eine Tür führt von der Küche aus direkt auf eine Terasse, wo man herrlich dinnieren kann. Der Wohnbereich ist großzügig arrangiert, und das Bad ein kleiner Traum. Sofort findet jeder sein Lieblingszimmer und kann seine privaten Dinge unterbringen. Essen und Ausruhen kann man zusätzlich zu der kleinen auch auf einer großen Terrasse, die vom Wohnbereich aus erreichbar ist. So hat man immer Schatten oder Sonne, ganz wie man möchte.
Ein Rundum- Wohlfühl- Haus, das wir nur weiterempfehlen können.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...