Lyst sommerhus til 6 personer i Houstrup

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30145
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund i Houstrup står dette lyse sommerhus klar til at danne rammen om jeres næste ferie. I sommerhuset på Peder Larsensvej 3 i Houstrup kan op til 6 personer holde en dejlig ferie sammen. Sommerhuset byder blandt andet på et lyst og hyggeligt alrum med brændeovn og en sydvendt terrasse. I feriehuset er I også velkomne til at have jeres hund med på ferien.

Lyst og hyggeligt alrum med brændeovn

Sommerhusets hjerte er det lyse og hyggelige alrum, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange dejlige stunder i løbet af jeres ferie. Her er køkken, stue og spiseplads forenet, og der er derfor mange muligheder for, hvad I kan lave sammen her. I køkkenet er der endda en opvaskemaskine, så I slipper for at tage opvasken efter madlavningen.

Prikken over i’et i alrummet bliver sat af brændeovnen, der knitrer i baggrunden og spreder god varme i rummet. Udover brændeovnen er sommerhuset desuden udstyret med en varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima på ferien.

I det 84 kvadratmeter store feriehus venter jer 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I kan få samlet ny energi til jeres næste feriedag i Houstrup. Jeres feriemorgener starter uden kolde fødder, da der er gulvvarme på feriehusets badeværelse.

Sydvendt terrasse

Fra sommerhusets alrum kan I træde direkte ud på den sydvendte terrasse. Her står der både havemøbler og liggestole klar, som I kan læne jer godt tilbage i og slappe helt af. Terrassen er afskærmet og overdækket, så her kan I altså sidde i både ly og læ. Fra terrassen kan I desuden bevæge jer videre ud i haven, som jeres hund helt sikkert vil elske.

På terrassen kan I også samles om aftenen, hvor I kan tænde op i sommerhusets gasgrill og lave en lækker grillmiddag som afslutning på feriedagen.

Naturoplevelser på ferien

I løbet af jeres ferie i sommerhuset kan I tage ud på nogle forskellige ture i området, hvor der blandt andet venter jer flere skønne naturoplevelser. Her kan I besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten til fods eller på cykel kan bevæge jer gennem plantagen.

I kan også tage ud at opleve Vesterhavet, som ligger 3 kilometer fra jeres ferieadresse på Peder Larsensvej 3 i Houstrup. Ved Vesterhavet kan I opleve de smukke sandstrande og brusende bølger, og på alle tider af året er det værd at tage en tur dertil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30145

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll und gemütlich eingerichtet. Man vermisst nichts. Sehr großzügige Schlafzimmer und bequeme Betten. Die Küche lädt zum Kochen ein und der Wohnraum ist extrem hygge.
Ankommen und wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus das fast keine Wünsche offen ließ. Angenehme Größe der Schlafzimmer, gute Ausstattung der Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt direkt im Wald. Man konnte viele Tiere beobachten und Pilze entdecken. Man hat hier absolute Ruhe und kann schnell vom Alltag abschalten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.364
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...