Hyggeligt sommerhus med spa og sauna i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 110, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30155
7 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I sommerhuset på Jeppesvej 110 i Houstrup kan du samle familien eller vennegruppen til jeres næste ferie. Sommerhuset rummer plads til op til 7 personer, og her kan I se frem til en hyggelig ferie, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning i spaen og saunaen.

Afslapning i spa og sauna

Sommerhuset på Jeppesvej 110 i Houstrup er indrettet i 2 plan. I stueetagen finder I det hyggelige alrum, hvor I kan tilbringe mange hyggelige feriestunder med film, spil og madlavning, mens brændeovnen fuldender den hyggelige feriestemning med sin knitren i baggrunden. Her er der desuden også lagt gulvvarme under det nye gulv, der holder jeres fødder dejlig varme.

I stueetaggen finder I også badeværelset, hvor der venter jer en dejlig spa, hvor I kan nyde afslappende stunder i det varme vand. Derudover kan I også træde ind i saunaen fra badeværelset, hvor I kan nyde endnu mere afslapning på ferien. På badeværelset kan I desuden nyde godt af gulvvarmen, så I slipper for kolde fødder fra morgenstunden.

Det ene af soveværelserne finder I også i stueetagen, mens de resterende 4 soveværelser er at finde på sommerhusets førstesal. På førstesalen er der desuden også et gæstetoilet, så I slipper for at skulle stå i kø om morgenen.

Feriehuset er udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien. Derudover er der også både en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe i feriehuset.

Skøn terrasse med havemøbler, liggestole og gasgrill

Udendørs byder sommerhuset på en skøn, afskærmet terrasse, hvor I kan tilbringe feriens solrige dage. På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer godt til rette i, så I kan få slappet helt af i solen, mens I nyder udsigten til den omkringliggende natur.

Jeres aftensmad kan I tilberede på sommerhusets gasgrill og nyde på terrassen på de lune ferieaftener.

Oplev skøn natur

Fra jeres ferieadresse på Jeppesvej 110 i Houstrup er der flere forskellige steder, I kan tage hen for at opleve skøn natur i løbet af ferien. Her kan blandt andet Blåbjerg Klitplantage nævnes, hvor I kan komme helt tæt på den vestjyske natur, enten til fods eller på cykel.

Derudover er der også Vesterhavet, som I helt sikkert bør besøge uanset årstiden. I har 3 kilometer dertil fra feriehuset, og her venter jer smukke, brede sandstrande og brusende, blå bølger.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:140 / 2.045
Renoveret / Byggeår:2020 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...