Familievenligt sommerhus til 5 personer + hund midt i naturen

3.5
icon
icon
icon
icon

Pugeldal 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30170
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt imellem fyrretræerne i naturskønne Houstrup, ligger dette familievenlige feriehus på Pugeldal 32, med gode sovepladser til 5 personer og et skønt badeværelse. Det klassiske sommerhus er renoveret i 2022, og byder på en moderne indretning og hyggelige udearealer med en skøn terrasse. Jeres hund er også velkommen her.

Et moderne og hyggeligt sommerhus

Sommerhuset ligger i det naturskønne Houstrup, tæt på både skov og strand. Det moderne indrettede hus er lyst og åbent med et køkkenalrum, der samler hele familien om madlavningen eller bagning i køkkenet, et spil ved spisebordet eller en film i det hyggelige sofaområde.

Brændeovnen er centralt placeret i feriehuset og skaber hygge med de dansende flammer, og opvarmer nemt alle tre soveværelser, badeværelset og køkkenalrummet, sammen med husets energisparende varmepumpe. I feriehuset har I gratis Wi-Fi, så ferieminderne nemt kan deles med dem derhjemme.

Dejlig terrasse og skønne omgivelser

Mange afslappende timer venter også på jer udenfor. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, og giver en privat atmosfære, hvor I kan nyde morgenkaffen i fred og ro, mens I har fuglenes søde sang i baggrunden.

Der er flere bløde siddemuligheder på terrassen samt liggestole og parasoller, og når dagen går på hæld, kan I lave jeres aftensmad på grillen og nyde aftensmaden i det fri.

Tæt på naturen

Naturen omkring Houstrup er med sin sandede jord og krogede fyrretræer helt unik. Der er flere smukke vandrestier, samt legepladser for de mindste. En tur til Henne Strand, Blåvand, Hvide Sande eller Søndervig kan klart anbefales. Her er der et væld af hyggelige caféer, restauranter og specialbutikker. Har I cykler med, så tag en hyggelig tur og nyd omgivelserne og den friske luft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30170

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares gemütliches Haus , nur wenige Schritte vom Wald entfernt mit sehr guter Ausstattung (Küche!). Da findet man drinnen und draußen auf der Terrasse und dem nett zugewachsen Grundstück immer einen schönen Platz. Es ist herrlich ruhig und das liebevoll eingerichtete Haus garantiert Erholung pur.
Wir hatten trotz schlechtem Wetter herrliche zwei Wochen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus für eine Familie, sehr ordentlich und gepflegt.modern und geschmackvoll eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern und sehr gut ausgestattet. Die Betten sind hervorragend und auch die Sitzmöbel sind sehr bequem. Auf der großen Terrasse gibt es mehrere Sitzmöglichkeiten, so dass zu jeder Tageszeit ein passenden Plätzchen zur Verfügung stand. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.131
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...