Hyggeligt stråtagshus til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30201
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Peder Larsensvej 7 i Houstrup står dette hyggelige stråtagshus og venter på jer. I feriehuset er der plads til op til 6 personer, og det egner sig perfekt til en lille familie eller et kærestepar, der trænger til et afbræk fra den stressede hverdag.

Lad batterierne op og nyd ferien

Dette stråtækte feriehus byder på de perfekte rammer for en afslappende ferie med familien. Det råder over 3 soveværelser, et badeværelse og et hyggeligt køkken- og stuerum, der er feriehusets hjerte.

Det fine og veludstyrede køkken inviterer til fælles madlavning, og opvaskemaskinen sørger for, at I har så lidt praktiske opgaver som muligt. Køkkenet er åbnet ud til stuen, så I kan holde øje med de mindste feriegæster, mens der laves mad. I stuen er der en brændeovn, som sørger for varme og en ekstra hyggelig stemning. Her er også en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte.

Mens I nyder varmen og de knitrende flammer fra brændeovnen kan I slappe af i sofaen med en god film i fjernsynet. Sommerhuset har danske tv-kanaler.

Især til fordel for småbørnsfamilierne er sommerhuset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, ligesom I har gratis internetadgang. Her kan I til hver en tid dele feriebilleder og oplevelser med dem derhjemme og tage både computere, iPad’s og telefoner med.

Nyd vejret på den dejlige terrasse

Fra stuen kommer I ud på den møblerede terrasse, hvor I kan nyde solen og den friske luft. Sommerhuset har også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften i det lune vejr og lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis. Til familiens yngste er der både gynge, sandkasse og legehus ved sommerhuset.

Vil I hellere en tur til stranden, kræver det blot et par minutters kørsel. Mens I varmer jer i solen og betragter den flotte udsigt, kan børnene og hunden lege og tumle i sandet. På blæsende dage kan der flyves med drage, eller I kan se, hvordan de mægtige bølger leger i vinden. Måske er I også heldige at få øje på et par sæler ved vandkanten?

Det siger vores gæster om sommerhuset 30201

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gemütliches Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und sauberes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und modern eingerichtetes Ferienhaus mit schönem naturbelassenem Waldgrundstück. Sehr schön zum beobachten von vielen Tieren Vögeln, Eichhörnchen und Rehwild.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.075
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...