Feriehus med brændeovn, omgivet af træer og flot natur i Houstrup

2.5
icon
icon
icon

Kirkeflod 96, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30203
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det naturskønne Houstrup finder I på Kirkeflod 96 dette træferiehus på en stor naturgrund, helt omgivet af træer. Huset er perfekt til gæsterne, som holder af naturen og ikke har andre store krav. Her kan I nemlig uforstyrret nyde naturen og den friske luft – og efter en lang dag i skov og på strand kan I slappe af med en god bog foran den knitrende ild i brændeovnen.

Sommerhus med hygge og charme

Det store opholdsrum er sommerhusets centrum – her er plads til alle. Køkkenafdelingen indeholder alt, hvad I har brug for, bl.a. opvaskemaskine og mikroovn – og herfra kan I nemt være med i fællesskabet i opholdsrummet. Sofagruppen indbyder til hyggelige stunder med familiespil og brændeovns-hygge.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soverum, alle med en dobbeltsenge. En vaskemaskine finder I også i sommerhuset, især praktisk for børnefamilier, der roligt kan lade børnene lege i naturen – tøjet kan bare vaskes.

I en skov en hytte lå …

Det hyggelige sommerhus på Kirkeflod 96 er helt omgivet af træer, hvilket giver masser af læ og privatliv til familiehygge på terrassen.

Nyd en veltilberedt grillmiddag på terrassen en stille sommeraften, det er ren afslapning og balsam for krop og sjæl.

Nyd naturen og aktiviteterne i Houstrup og omegn

Feriehuset ligger kun 3 km fra det fascinerende Vesterhav og tæt på Nyminde Plantage. Her er alle muligheder for at nyde den vekslende natur med skov og klitlandskab, ligesom der flere steder er legepladser.

Derudover finder I også et ridecenter i Nymindegab, minigolf ved Houstrup Camping og meget andet. Besøg også Bork Vikingehavn og se, hvordan vikingerne levede. Tag cyklen med – eller lej den her – og udforsk alle cykelstierne i Blåbjerg Plantage eller på Holmsland Klit, lige bag klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30203

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich hier um ein typisches dänisches Ferienhaus, das Gebrauchtspuren hat.
Wer Ruhe sucht findet sie hier sehr gut!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in ruhige Umgebung. Drei Schlafzimmer für insgesammt max. 6 Personen. Sehr nette Küchen mit Oven/Magnetron/Geschirrspülmaschine/Waschmaschine/Kaffeemaschine/Wasserkocher. Sehr gute Ausstattung.
Die Wohnzimmer ist "hygge" eingerichtet und bietet mit Kamin gemütlichkeit und die Schranke genügend platz.
Im Umgebung viele schöne Strandübergänge. Supertoll für Familien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, wir haben uns sehr wohl gefühlt. Gute Ausstattung. Sehr ruhig gelegen. Wir kommen wieder in dieses Haus im September.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.500
Renoveret / Byggeår:1997 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...