Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30205
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal jeres næste ferie foregå ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Hans Hansensvej 21 i Houstrup. I det hyggelige sommerhus med brændeovn er der plads til op til 6 personer, og dermed er det et oplagt valg til en familie. Her er jeres hund også hjerteligt velkommen på ferien!

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Hans Hansensvej 21 i Houstrup vil I blive mødt af en hyggelig indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i.

I sommerhusets opholdsrum kan I samle hele familien til hyggelige feriestunder. Her kan I blandt andet holde en hyggelig filmaften, hvor I streamer jeres yndlingsfilm på tv’et. Her er der desuden en brændeovn, der sørger for at holde feriestemningen i top, og samtidig spreder den dejlig varme.

Udover brændeovnen er der i sommerhuset også en energivenlig varmepumpe, som sørger for et godt indeklima i sommerhuset til lave omkostninger. Derudover er feriehuset udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde på ferien.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan samle ny energi til de kommende feriedage. Det ene af soveværelserne er på førstesalen, hvor der er adgang via en stige, og det er derfor ikke egnet til ældre mennesker. Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

Skøn terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Når vejret er godt, skal det selvfølgelig nydes, og dét har I mulighed for på sommerhusets udeområde. Her har I en skøn terrasse, hvor I har både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på en dejlig plads i solen.

Mens der er afslapning på programmet for de voksne på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der både er en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Som afslutning på feriedagen kan I samles på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill.

Naturskønne oplevelser i Houstrup

I Houstrup venter jer mange naturskønne oplevelser på jeres ferie. I kan blandt andet tage en tur til Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan tage på opdagelse enten til fods eller på cykel ad stierne. Her vil jeres hund helt sikkert også elske at komme med på tur.

I skal selvfølgelig også besøge Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande, når I holder ferie i Houstrup. Fra sommerhuset på Hans Hansensvej 21 har I ca. 3,5 kilometer dertil.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:99 / 800
Renoveret / Byggeår:2003 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...