Skønt stråtagshus med udendørs sauna, udebruser og vollyballbane

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 53, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30209
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyst til en rigtig dejlig familieferie med lidt ekstra luksus? Det stråtækte sommerhus på Hans Hansensvej 53 i Houstrup lægger op til både hygge og luksus – indenfor er det ren ferieidyl med brændeovn og bekvemt sofahjørne og udenfor på de fine terrasser lover den udendørs sauna og udebruseren masser af frisk luft og afslapning. Feriehuset er blevet renoveret i 2020, det har plads til 5 og familiens 2 hunde må gerne være med.

Hyggeligt stråtagshus i Houstrup med brændeovn

Er I en lille familie eller et par, der gerne vil på ferie sammen, så er dette hus måske det helt rigtige til jer. Den hyggelige indretning byder jer godt velkommen fra start, og med både opvaskemaskine, gulvvarme i badeværelset og energibesparende varmepumpe, vil I helt sikkert kunne nyde ferien fuldt ud.

Det åbne køkken- og stueområde er husets hjerte, og her er der god plads til fælles madlavning og afslapning. De store vinduesfronter i stuen lader masser af lys slippe ind, og I får samtidig en skøn udsigt ud over den naturskønne grund.

I stuen finder I brændeovnen, hvis knitrende flammer især i de kolde måneder, vil fylde stuen med varme og god feriestemning. Læn jer tilbage i sofaen eller lænestolen med en god bog, og nyd den fredfyldte ferietid.

Terrasseliv året rund med udendørs sauna og udendørs bruser

Med 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket kan her solbades og slappes af med noget koldt at drikke, mens børnene og hunden tumler på den store græsplæne. Ved huset finder I også en volleyballbane, så hele familien kan afholde en spændende turnering i solen.

Ikke kun på de varme dage er terrassen det perfekte opholdssted – især på køligere dage eller stjerneklare nætter er det ligeledes terrassetid! For så er det tid til at tænde op for den udendørs sauna. Her, omgivet af træer, kan I slappe af sammen, af og til tage et frisk skyl under den udendørs bruser.

Blåbjerg Plantage og Houstrup Strand – natur pur

Her kan du starte dagen med en frisk morgenrunde med hunden i den smukke Blåbjerg plantage, der har både vandre-, cykel- og ridestier.
Houstrups brede sandstrand er også et besøg eller to værd og ligger kun få minutters kørsel fra feriehjemmet. Her er der noget for store som små, og her er altid noget nyt at opleve. Naturen er storslået i al slags vejr, og den friske havluft vil gøre godt for alle.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30209

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist von außen sehr schön und macht einen gemütlichen Eindruck. Die Lage am Ende der Sackgasse ist perfekt. Schön ruhig und kein Durchgangsverkehr. Innen ist es sehr schön, gut ausgestattet und auch von guter Qualität. Der Wohnraum ist liebevoll und individuell gestattet. Die Luftwärmepumpe macht eine angenehme Wärme. Die Küche ist üppig ausgestattet. Ein Highlight ist der Saunabereich. Der Bereich davor ist überdacht. Mann kann auch bei nicht so gutem Wetter dort im Liegestuhl nach der Sauna ausruhen. Die Außenbeleuchtung ist sehr gut. Und auch der eingezäunte Garten ist für Hundebesitzer wirklich toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines Reetdachhaus auf eingezäuntem Grundstück. Perfekt für Urlaub mit Hund und/oder Kind. Liebevoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eingezäunt, ideal für kleine Kinder und Hunde, gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.860
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...