Hyggeligt Feriehus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 69, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30216
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme væk fra hverdagens stress og jag, og søger et hyggeligt feriehus, så tag et kig på dette feriehus, som ligger på Peder Larsensvej 69 i Houstrup. Huset er renoveret i 2022, og har plads til 6 personer og en hund.

Lækkert renoveret feriehus.

På Peder Larsensvej 69 finder I et nyrenoveret feriehus, som bare venter på at byde jer velkommen, og skabe den perfekte ramme for jeres næste ferie. Feriehuset som er på 74m² fremstår lyst og hyggeligt, og råder over hele 3 soveværelser, og et lækkert køkken, hvor I helt sikkert kan tilberede noget lækkert mad. Husets opvaskemaskine giver selvfølgelig gerne en hjælpende hånd med opvasken, så I får mere tid til familiehygge. Badeværelset som er enkelt og stilrent har også en sauna, hvor I kan trække jer tilbage og mærke varmen løsne op i kroppen.
Efter en dejlig aktiv feriedag kan I tænde op i husets brændeovn og mærke varmen brede sig i huset, mens I hygger med nogle spil med børnene i stuen. Eller I kan lave nogle lækre popcorn i feriehusets mikrobølgeovn og nyde de lune popcorn, mens i streamer en film over husets Chromecast.

Afslapning under åben himmel.

Feriehuset har selvfølgelig også et dejligt udeområde og er omringet af høje træer. Terrassen som er afskærmet, ligger bag feriehuset, så I kan være udenfor i fred og ro. Terrassen er veludstyret, med gode havemøbler, solvogne og en grill, så I har mulighed for at tilberede jeres aftensmad på den. Er solen for skrap er der også sørget for en parasol, som I kan søge ly under.

Aktiv ferie for alle.

Hvad enten I er til vandring i naturen, cykelture eller stranden, så finder I masser af muligheder i dette i område. I Blåbjerg Klitplantage kan I udfordre jer selv på en af de mange mountainbikeruter der findes, eller nyde en dejlig gåtur med hunden i skoven. Vesterhavet er altid et besøg værd, som i hurtigt kan komme ud til, og kaste jer ud i bølgerne blå.
Er I på ferie med børn, så er der masser af aktiviteter at finde rundt om fjorden; tag et besøg op i Lyngvig Fyr, besøg Stauning Lufthavn eller tag en tur på hesteryg, det er kun fantasien der sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30216

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns vom ersten Tag an sehr wohl gefühlt und die herrlich ruhige Lage genossen. Auf uns wartete ein sehr sauberes, ansprechend und modern renoviertes Haus mit gemütlicher Einrichtung, guten Betten, komplett ausgestatteter Küche und toller, eingezäunter Terrasse mit guten Gartenmöbeln. Alles ist praktisch und sehr pflegeleicht, es gibt reichlich Geschirr, Besteck und Gläser, sodass auch zwei Personen den Geschirrspüler prima nutzen können. Praktisch sind auch das platzsparende Schuhregal im Abstellraum und die vielen Haken und Steckdosen
Die Lage direkt am Wald ist ideal für lange Hunderunden und zum Strand sind es mit dem Auto auch nur 10 Minuten. Wir haben (bis auf eine Waschmaschine, aber das wussten wir ja vorher) absolut nichts vermisst und kommen im nächsten Jahr gerne wieder. Vielen Dank für die schönen drei Wochen im Peder Larsonsvej 69!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Sauber. Ruhige Lage. Nicht weit weg vom Strand. Küche gut ausgestattet. Das Haus hat alles was man braucht

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus som fuldt levede op til vores behov.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 890
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...