Hold en dejlig wellness-ferie i Houstrups skønne skovområde

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30217

Tæt på den smukke Blåbjerg Plantage ligger dette hyggelige sommerhus og venter på jer. Huset har plads til 4 personer, og hundene er også velkomne – perfekt til en lille familie eller vennepar. Hold en skøn og ugeneret ferie i det flotte landskab.

Nyd de smukke omgivelser i al slags vejr

Ferieområdet i Houstrup er dejlig roligt, og her kan I nyde en uforstyrret ferie i flotte omgivelser. Det hyggelige 4 personers hus ligger i udkanten af området tæt på den smukke Blåbjerg Plantage, der helt sikkert er et besøg værd.

Nyd det gode vejr på terrassen, mens børnene og hundene har gang i masser af leg og sjov på den store græsplæne.

Lige meget årstid, vind og vejr, er der altid mulighed for at betragte den flotte udsigt. Huset har nemlig en hyggelig udestue, hvor I på de kolde dage kan sætte jer til rette med en kop varm kakao eller te.

Masser af hyggefaktor og wellness

På Kirkeflod 19 får I et sommerhus med masser af hyggefaktor. Brændeovnen i stuen skal nok sprede masser af feriestemning, og der står gratis brænde til rådighed, så I til hver en tid kan tænde op og lade varmen fylde rummet.

Hold en wellness-aften i spabadet eller bliv varmet godt igennem i det tyrkiske bad efter en skøn feriedag med masser af nye indtryk og oplevelser. Slut dagen perfekt af med at samle familien til film og snacks i stuen, mens mørket sænker sig udenfor, og himlen går fra orange til dunkel blå.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2005 / 1989

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...