Flot stråtagshus med fokus på ferie og samvær

4
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30219
6 pers.
Antal personer
3300 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lækre nyrenoverede stråtags hus, ligger dejligt ugeneret i det smukke skovlandskab i Houstrup. Her er der lagt op til masser af familiehygge for op til 6 personer og jeres 2 hunde og dømt ren afslapning.

Afslapning på højt niveau

Hvis I virkelig trænger til at komme væk hjemme fra, væk fra verdensstress og jag, hvor I kun skal tænke på jer selv og samvær med børnene. Så tag et kig på dette feriehus på Hans Hansensvej 7 i Houstrup. Feriehuset som er renoveret i 2022, fremstår nu lyst, lækkert og meget indbydende, og venter bare på at I skal træde ind ad døren. Allerede ved første øjekast vil I se at der er kræset for sommerhuset og dennes indretning.
Feriehuset er på hele 165m², har 3 store lyse soverum, 2 gode badeværelser, en lille wellness oase hvor I kan forkæle jer med en tur i den boblende spa eller en tur i den varme sauna. Det store rummelige køkken, har alt det I skal bruge for at tilberede jeres næste middag og ligger i åben forbindelse til spisestuen, som går videre ind i stuen. Den hyggelige stue kommer til at danne rammen for mange hyggelige familieaftener med spil og film, og på de kølige dage vil brændeovnens knitrende flammer i baggrunden sprede varme og fredfyldt feriestemning. Her bliver nærvær og samvær sat i fokus.

Skøn terrasse med plads til børnene og hundene

Det flotte stråtagshus er ikke kun dejlig rummeligt indvendig, men udvendig finder I også en stor lækker terrasse, hvor det gode vejr kan udnyttes fuldt ud. Børnene og hundene har masser af plads til at slå sig løs på den store græsplæne, mens I ser til fra liggestolene.
Houstrups fine skovområde er i sig selv meget roligt, men har I lyst til at komme ud og se og opleve, er der masser af steder i nærheden, der er værd at besøge. Feriebyer som Henne Strand er kun en køretur væk, og vil I på storbybesøg, er Esbjerg et skønt og populært udflugtsmål.Her kan I helt sikkert skabe masser af vidunderlige nye ferieminder.

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30219

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes, gemütliches Ferienhaus in ruhiger Waldlage. Es ist den Besitzern sehr zu wünschen, dass das Haus, Einrichtung ebenso pfleglich von den Mietern behandelt wird, wie diese es den Urlaubern hergerichtet haben. An alle Altersgruppen wurde gedacht. Dankeschön. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren schon lange nach Dänemark, aber dieses Ferienhaus ist das schönste und gemütlichste Haus das wir je hatten, alles sauber, gepflegt, perfekte Ausstattung der Küche, wunderbar gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wieder mal waren wir begeistert hier unseren Urlaub zu berbringen. Das Ferienhaus hat alles was man für einen perfekten Urlaub braucht. Es war sauber, sehr liebevoll und hochwertig eingerichtet und in der Küche war alles vorhanden was man im Alltag so braucht. Das Grundstück liegt wundervoll und ruhig. Viel Platz zum Verstauen und auch eine tolle Spielesammlung war vorhanden. Sogar für die Musikliebhaber steht eine große Auswahl an CDS zur Verfügung, die man mit gutem Klang der Anlage genießen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:165 / 2.458
Renoveret / Byggeår:2022 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...