Skønt sommerhus med god have i skønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30220
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kirkeflod 3 i Houstrup, midt i den grønne natur, ligger dette fine sommerhus, som i 2022 er delvist renoveret og har plads til en familie på 6 personer kan nyde en klassisk, dansk sommerhusferie her i et godt indrettet feriehus. Hygge samt god komfort venter jer på de i alt 65 m². Til børnene er der et legeparadis med gynger, sandkasse, trampolin og klatrestativ med rutsjebane! På grunden er der også en lademulighed af type 2, så I nemt kan oplade familiens elbil lige ved feriehuset.

Fantastisk beliggenhed – meget flot og hyggeligt sommerhus med brændeovn og charme

Beliggenheden af ​​dette sommerhus på Kirkeflod 3 midt i det smukke og rolige Houstrup kan betegnes som intet mindre end fantastisk, hvis man holder af naturen, især skoven, den tilstødende hede og selvfølgelig Vesterhavet, stranden og klitterne.

Kirkeflod, som feriehuset har adresse på, ligger i udkanten af ​​sommerhusområdet, så I har direkte adgang til den tilstødende plantage. Her kan I gå nogle lange ture, hvad enten det er for at lære det omkringliggende område at kende eller for at komme til den skønne strand, som ligger kun 4 kilometer væk. I stedet for at gå er det en god ide at tage cyklerne – I bør helt klart tage dem med jer på ferie, hvis I er vilde med afslappede cykelture, for her får I de bedste forhold.

Selve feriehuset har plads til op til 6 personer. De 3 soveværelser har hver en dobbeltseng (140×200 eller 160×200). Derfor er sommerhuset også velegnet til en ferie med dine bedste venner eller flere par.

Ferieboligen er udstyret med en hyggelig brændeovn, og sådan en må selvfølgelig ikke mangle i et typisk dansk sommerhus, da flammernes varme og knitren skaber ægte hyggestemning. Alternativt kan I benytte den moderne varmepumpe for at sikre behagelige temperaturer. En opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er også tilgængelige, hvilket især er praktisk til et længere ophold.

Delvis overdækket terrasse – legeplads med trampolin, gynge og rutsjebane

På Kirkeflod 3 kan I nyde solen lige fra morgen til aften, da solen vil være at finde på alle Feriehusets terasser. I har den store terasse som vender mod syd, her vil I have rig mulighed for at nyde solen fra i står op oghelt til aften. På den lille terasse der er vestvendt, vil I kunne nyde solen om eftermiddagen og sidst men ikke mindst, vil I kunne nyde aftensolen på den lille flisebelagte terasse som I finder i det sydøst vendte hjørne af haven. På den østvendte terrasse kan I nyde morgensolen, og om sommeren er den perfekt til at nyde den friske luft og solskin til morgenmaden.

Børnene vil få glæde af haven i mange timer, fordi de her har deres egen legeplads. Der er en gynge, en sandkasse, en trampolin og et klatretårn med rutschebane til børnene. Der er også et badmintonnet samt andre udendørsspil, så I alle har mulighed for at spille sammen. Der er en type 2 lademulighed lige ved siden af ​​feriehuset til familiens elbil.

På den nærliggende campingplads har I mulighed for at købe frisk morgenbrød og småting samt drage fordel af de aktiviteter, der tilbydes der. Større indkøbsmuligheder findes i Nørre Nebel, som kun er få minutters kørsel fra ferieadressen. Området omkring Houstrup er meget familievenligt og byder på mange forskellige udflugtsmuligheder og en masse fred og ro.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30220

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus. Mit einer schönen Ausstattung von Spielen wenn das Wetter mal nicht so mitspielt. Im Ausenbereich mit Trampolin, Badmintonnetz und diversen anderen Angeboten im Schuppen, ist das Haus ideal für Familien mit Kindern. Zum Entspannen gibt es draußen einige Sitzoasen und natürlich noch zu erwähnen, eine Sauna. Schön ist auch, daß Futter für Vögel und Eichhörnchen zur Verfügung steht. So gibt es auch immer was zu beobachten für die Naturfreunde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war in allen Belangen top!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes Ferienhaus. Die Ausstattung empfanden wir als komplett. Die Beheizung durch die Wärmepumpe und die Fußbodenheizung im Bad ist auch in der kalten Jahreszeit gut ausreichend! Außerdem steht ja noch ein sehr gut funktionierender Kaminofen zu Verfügung! Das Haus ist durchaus auch für gemütliche Winterferien geeignet!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.129
Renoveret / Byggeår:2022 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (52 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...