Hyggeligt renoveret sommerhus i naturskønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30224
6 pers.
Antal personer
3300 m.
Nærmeste strand
4300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor, ugeneret plænegrund i Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus til 6 personer. Sommerhuset er blevet renoveret i 2021, og de indbydende omgivelser rummer blandt andet brændeovn og en energivenlig varmepumpe. Solskinsdagene kan nydes på feriehusets store, læfyldte træterrasse – og så har I ikke langt til diverse fantastiske naturoplevelser såsom Vesterhavet og Blåbjerg Plantage.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og varmepumpe

På Hans Hansensvej 1 er der lagt an til en sommerhusferie af den helt klassiske slags i rolige, grønne omgivelser. Sommerhuset, der har plads til 6 personer, har i 2021 gennemgået en renovering og fremstår hyggeligt og indbydende med højt til loftet og en indretning, der sætter en helt speciel, varm atmosfære.

Ferieboligens hjerte er det åbne alrum, der forener det veludstyrede køkken (med opvaskemaskine) med spiseafdelingen og stuen. Centralt i rummet finder I brændeovnen, som altid er en garanti for afslappende feriestemning – og den knitrende ild er en behagelig form for baggrundsstøj, mens I spiser aftensmad eller planlægger morgendagens udflugter rundt om spisebordet.

Sommerhuset er også udstyret med en energivenlig varmepumpe, som sikrer jer et godt rumklima hele året rundt, og på badeværelset er der gulvvarme. Sidst, men ikke mindst, får I her en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame alle jeres yndlingsfilm på den medbragte elektronik.

Stor, læfyldt træterrasse på ugeneret plænegrund

Fra alrummet er der udgang til feriehusets store træterrasse. Her finder I altid en læfyldt plads takket være den delvise afskærmning og overdækning. Hele den store plænegrund er omgivet af høje træer, så I har god ro til at nyde solen fra liggestolene eller spise en grillmiddag udenfor på en lun sommeraften.

På den velholdte græsplæne er der masser af plads til leg og boldspil, og til glæde for de yngste familiemedlemmer er der også et legetårn med både gynger og rutsjebane på grunden. Her er hele familien godt underholdt på en fredfyldt solskinsdag.

Bo tæt på Vesterhavet, Blåbjerg Plantage og Henne Strand

Drømmer I om fred, ro og masser af flot natur på ferien, så er Houstrup lige noget for jer! Generelt er Houstrup et rigtig roligt ferieområde med god plads mellem sommerhusene, og her får I virkelig mulighed for at opleve vestkystens mange facetter og alsidige natur.

For eksempel kan I på få minutters kørsel komme ned til Houstrups flotte badestrand, hvor der er en stor parkeringsplads lige ved siden af strandopgangen. I kan også udforske de spændende vandre- og cykelruter i den nærliggende Blåbjerg Plantage, der både byder på lyngklædt hede, skov og klitter.

Godt 10 minutters kørsel fra feriehuset ligger den populære ferieby, Henne Strand, der har et hyggeligt forretnings- og caféliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30224

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, sehr gemütlich eingerichtetes und gut ausgestattetes Haus mit einem sehr schönen Grundstück. Den Kindern hat besonders der kleine Raum unter dem Giebel zum Spielen und Schlafen gut gefallen – er ist aber zum Hinaufklettern eher für ältere Kinder geeignet. Terrasse und Grundstück sind ebenfalls so gestaltet, dass es mehrere Stellen zum Sitzen gibt, zwei Tische, eine große Spielfläche und ein großes Spielgerüst für die Kinder – alles umrahmt von Bäumen. Man fühlt sich hier einfach wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Häuschen im Wald ist sehr gemütlich, super gut ausgestattet. Gerade als Paar kann man dort eine wunderbar entspannte Zeit verbringen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches und liebevoll ausgestattetes Ferienhaus mit einem schönen eingewachsenen Garten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.728
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...