Hundevenligt sommerhus til 4 personer med grill i Houstrup

3
icon
icon
icon

Søndervang 107, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30232
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil bo småt, men godt, så er dette sommerhus på Søndervang 107 lige noget for jer. Her er plads til 4 personer, samt 2 hunde, der helt sikkert vil elske den 1575m2 store og indhegnede grund, hvor de kan løbe frit omkring.

Hygge og nærvær i centrum

Dette hyggelige sommerhus er indrettet med 2 soverum. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Begge værelser har adgang til stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, som har opvaskemaskine. Når vejret ikke indbyder til eventyr i området, kan I hygge jer i stuen med brætspil, puslespil, en god bog, eller hvad der nu interesserer jer. Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, hvilket er enormt praktisk, hvis I har hundene med. I kan blot åbne terrassedørene og lade jeres firbenede venner løbe frit på den store, indhegnede grund.

Sommerhuset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, som sørger for god temperatur og godt indeklima. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I også tænde op i brændeovnen og nyde de knitrende flammer, der spreder en skøn varme. Perfekt til de kølige aftener.

Stor delvis indhegnet grund til stor glæde

Sommerhuset er beliggende på en 1575m2 stor naturgrund. Grunden er delvis indhegnet, så her skal I ikke være bange for at hunden løber ud i indkørslen fra haven.

Den afskærmede terrasse gør det muligt for jer at nyde det gode vejr, selvom det skulle blæse lidt. Her kan I læne jer tilbage i havemøblerne og på solvognene og rigtig nyde det danske sommervejr. Til aften kan I tænde op i grillen, og nyde en lækker grillet bøf og et godt glas vin under åben himmel.

Gode vandrestier og skøn natur

Houstrup er kendt for sin skønne natur, og her finder I et utal af vandre- og cykelstier. Her er blot 4 kilometer til Vesterhavet, som altid er et besøg værd – uanset årstid!

I nærheden af Houstrup ligger byen Nørre Nebel. Her kan I gøre jeres daglige indkøb, hente morgenbrød og nyde de mange butikker. Nørre Nebel Hundeskov er også et besøg værd, hvis I har hunden med. Her kan den lege frit med andre hunde.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30232

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches kleines Häuschen… in dem man sich gleich wohl fühlt. Habe mich gefreut, dass der Garten umzäunt ist.. perfekt für Hunde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es tolles und sehr gemütliches Ferienhaus! Das Grundstück ist eingezäunt und überzeugt mit einer gut ausgestatteten Terrasse. Hier findet man Stühle, Liegen, Tische und einen Grill. Auch im Inneren des Hauses findet man alles, was es für einen erholsamen Urlaub braucht. Das Bad ist hübsch gestaltet, die Betten sauber und bequem, der Ofen hervorragend und die Küche durchdacht ausgestattet.
In diesem tollen Ferienhaus steht einem erholsamen Urlaub wirklich nichts im Wege!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, liebevoll ausgestattetes, sehr gepflegtes, typisch dänisches Ferienhaus, auf einem natürlich gestaltetem Grundstück. Ideal für einen ruhigen, erholsamen Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.575
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...