Skønt sommerhus med sauna og dejlig græsplæne

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30233
7 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I ikke-ryger huset på Kirkeflod 23 i Houstrup finder I ægte sommerhushygge. I det lyse og venlige træsommerhus er der plads til op til 7 personer, og på den store græsgrund omgivet af træer kan I slappe af dagen lang på den åbne og delvist overdækkede terrasse. Huset er også udstyret med en sauna, som især vil gøre godt på de kølige dage.

Charmerende og klassisk sommerhusstil

Opholdsstuen er husets hjerte og det sted, der bliver centrum for samvær og hyggelige øjeblikke. Det lyse og veludstyrede køkken med opvaskemaskine og stort kølefryseskab er forbundet med både stuen og spiseafdelingen, som udstråler helt klassisk og charmerende sommerhusstil med sine hvide træbjælker og lyse loft og vægge. Sofagruppen og de to lænestole indbyder til hyggelige filmaftener foran brændeovnen.

God rumopdeling og sauna

Med de 3 soveværelser finder hele familien god plads i dobbeltsengen, de tre enkeltsenge og køjesengen. Badeværelset med bruseniche og vaskemaskine ligger over for husets sauna, som helt sikkert vil blive brugt flittigt igennem ferien – både på de kolde dage, og efter en lang spadseretur gennem skovområdet eller langs sandstranden i Houstrup.

Nyd ferien ugeneret på terrassen

Huset er omringet af Houstrups høje træer, hvilket giver jer masser af privatliv, ro og fred til at nyde feriedagene langt væk fra alting. Her kan I drikke en god kop eftermiddagskaffe rundt om havebordet, eller få et koldt glas rosévin, mens der laves mad på grillen.

På den store græsplæne kan I udfordre hinanden til et spil badminton eller fodbold, og de mindste feriegæster kan få lov til at tumle, mens I slapper af i liggestolene.

Lige i nærheden finder I flere små feriebyer, som alle har en helt speciel atmosfære og stemning over sig. Det er for eksempel den lille havneby Hvide Sande, og Henne Strand, som begge byder på shopping, restauranter og hyggelige cafébesøg.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30233

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei unserer Ankunft war das Haus warm und sauber und gemütlich.Wir würden das Haus jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll ausgestattetes Ferienhaus. Hochwertige Einrichtung und moderne technische Ausrüstung (Fußbodenheizung im gesamten Haus, Induktionsherd, gepflegte und geschmackvolle Möbel,
geräumige Sauna )
Grundstück durch Abholzung recht offen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber, Kamin und einige küchengegenstände veraltet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...